Wellion Scorțișoară Plus păreri forum cine a slăbit. Prospect, beneficii și contraindicații.

Părerea recenziilor despre Wellion scorțișoară plus 30 capsule extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre tablete cu scortisoara crom si zinc, am slăbit cu suplimente cu scortisoara, capsule cu scortisoara pentru slabit.

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,45
3. Opinii Neutre - 0,52


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați ; Compoziție : Cum să utilizați ; Reacții adverse posibile si contraindicatii

Produsul Wellion Scortisoara Plus, 30 capsule face parte din categoria Slabire Rapida - Reducerea apetitului.
Pareri Wellion Scorțișoară Plus 30 capsule forum Extract de scortisoara ginseng crom si zinc
 

Wellion SCORTISOARA Plus este un supliment alimentar care scade valorile glicemiei si ale lipidelor la pacientii cu Dibet zaharat tip II. 

Wellion SCORTISOARA Plus capsule contine extract de scorțișoară, extract de ginseng, crom si zinc. 

Stim cu totii ca este preferata in dietele de slabit, cunoscut fiind faptul ca scortisoara reduce apetitul.

Beneficii Wellion Scortisoara Plus:

S-a demonstrat ca scorțișoara are multiple proprietăți generale cat si metabolice. Scorțișoara consumata in fiecare zi, poate contribui la o digestie mai buna, la menținerea tonusului țesuturilor, la reducerea radicalilor liberi, menținerea unei imunități mai bune si ajuta la menținerea memoriei si a funcțiilor cognitive. 

De asemenea, multiple studii desfășurate pentru urmarirea efectului benefic al extractului de scortisoara asupra sănătății pacientilor cu diabet zaharat de tip II cat si cu tulburari asociate metabolismului lipidic, au demonstrat o scadere semnificativa a valorilor glucozei in sange cat si a colesterolului si trigliceridelor.

Mod de administrare Wellion Scortisoara Plus:

La recomandarea medicului sau cate 1 capsula pe zi. 

Capsula trebuie luata la 30 minute dupa masa, cu o cantitate suficienta de apa.

Contraindicații și efecte secundare Wellion scorțișoară plus

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.


MAI POTI CITI