ZOVIRAX Duo crema 2 g pareri forumuri. Prospect, beneficii, contraindicatii si cum se foloseste.

Părerea recenziilor despre Zovirax Duo crema GSk utilizată pentru tratamentul  herpesului extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre aciclovir sau zovirax, cine a folosit și cât timp durează tratamentul, compoziție.

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,60


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Zovirax Duo crema 2 g; Înainte să utilizați ; Compoziție: Cum să utilizați ; Reacții adverse posibile si contraindicatii

Zovirax Duo conţine două substanţe active: aciclovir şi hidrocortizon. Aciclovir este o substanță activă cu efect antiviral, care ajută la combaterea virusului ce cauzează herpesul. Hidrocortizonul este un corticosteroid cu potenţă redusă, care reduce inflamaţia asociată cu herpesul.

pareri forum am folosit zovirax duo crema herpes

Zovirax Duo cremă este utilizat pentru tratamentul semnelor şi simptomelor incipiente de herpes (de exemplu furnicături, mâncărime sau roşeaţă) la nivelul buzelor şi pielii din vecinătatea buzelor, pentru a reduce probabilitatea de evoluţie a herpesului spre formarea de vezicule la adulţi şi adolescenţi (12 ani şi peste).
 

Compoziție:

-Substanţele active sunt aciclovir şi hidrocortizon. Un gram de cremă conţine 50 mg aciclovir şi 10 mg hidrocortizon.

-Celelalte componente sunt: parafină lichidă, parafină albă semisolidă, miristat de izopropil, laurilsulfat de sodiu, alcool cetostearilic, poloxamer 188, propilenglicol, acid citric monohidrat, hidroxid de sodiu, acid clorhidric şi apă purificată.

Mod de administrare:

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul.

Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Acest medicament este destinat doar pentru administrare externă.

Nu depăşiţi dozele recomandate.

Adulţi şi copii cu vârsta de 12 ani şi peste

Aplicaţi crema de cinci ori pe zi, timp de 5 zile (adică la interval de aproximativ 3-4 ore, în timpul zilei). 

Se recomandă începerea tratamentului cât mai repede posibil, preferabil de la apariţia primelor semne sau simptome ale bolii (de exemplu furnicături, roşeaţă sau mâncărime).

A nu se utiliza pe o perioadă mai mare de 5 zile.

Contraindicatii si efecte secundare Zovirax Duo crema 2 g 

Nu utilizaţi Zovirax Duo

- dacă sunteţi alergic la aciclovir, valaciclovir, hidrocortizon sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament,
- pentru alte infecţii ale pielii decât herpes. 

Nu administraţi acest medicament la copii cu vârsta sub 12 ani, deoarece nu se cunoaşte dacă este eficient pentru ei sau dacă poate fi utilizat în siguranţă la aceştia. 

Acest medicament nu trebuie utilizat în timpul sarcinii sau în perioada de alăptare, decât în cazul în care medicul dumneavoastră consideră că beneficiile potenţiale depăşesc posibilitatea unor riscuri necunoscute. 

MAI POTI CITI