CICA HEM păreri forumuri, prospect, beneficii, contraindicații, mod de administarer

Urmărind opiniile de pe diverse forumuri despre  Cica Hem plicuri se observa ca părerile cumpărătorilor sunt în generale bune, echilibrate, impresia principala fiind ca suplimentul oferă rezultate în tratarea constipației cronice sau acute.

Deseori cei care au utilizat Cica Hem au mai căutat și informații despre: cât timp se ia cica hem, opinii catena cica hem, după cât timp își face efectul.

Vezi dacă laxativul Cica Hem funcționează  păreri forum, recenzii utilizatori, rezultate. Rezultate clinice, mod de administrare, contraindicații și efecte secundare. 

Beneficii Cica Hem:

• Psyllium - Contribuie la tranzitul intestinal si la functia intestinala normala; contribuie la mentinerea sanatatii intestinale si sustine tranzitul intestinal;

• Gotu-kola - contribuie la cicatrizarea ranilor; sustine circulatia periferica; sustine confortul digestiv; Schinduf – sustine digestia;

•  Lemn-dulce - ajuta la mentinerea echilibrului si confortului sistemului digestiv, in cazul persoanelor cu digestie sensibila; contribuie la mentinerea functiei normale a membranelor mucoase de la nivelul stomacului si intestinului subtire;

•  Sunătoare - contribuie la funcționarea tractului intestinal.

pareri forum am folosit cica hem contraindicatii ingrediente compozitie


Mod de administrare Cica Hem:

Primele 5 zile: oral - cate 1 plic de 2 ori pe zi, dimineata si seara dupa mese.

Urmatoarele 5 zile: oral – cate 1 plic seara, dupa mese.

Continutul plicului se dizolva in 200 ml apa calduta, se amesteca energic si suspensia rezultata se consuma imediat. 

Atunci cand se utilizeaza seara, se va pastra un interval de 1 ora inainte de culcare.

Pentru rezultate mai bune, se recomanda utilizarea suplimentului alimentar Cica Hem impregna cu un produs cu aplicare locala.

Contraindicații și efecte adverse Cica Hem plicuri

A nu se consuma de catre femeile insarcinate sau care alapteaza, precum si de catre persoanele cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Produsul nu este recomandat persoanelor care sufera de ocluzie intestinala, simptome abdominale nediagnosticate, sau care au dificultati la inghitire. 

Extractul de Sunatoare este contraindicat la varsta copilariei si in adolescenta.

Psyllium poate scadea absorbtia unor medicamente administrate pe cale orala, se recomanda ca administrarea acestora sa se faca cu 1 ora inainte sau 1 ora dupa utilizarea produsului Cica Hem. 

A se evita consumul produsului inainte de culcare. In cazul in care se administreaza medicamente, trebuie sa se obtina avizul medicului, deoarece extractul de Sunatoare poate interfera cu metabolismul, inhiband chiar si activitatea acestora.

Poate interactiona cu produse pe baza de fier, medicamente pentru depresie, epilepsie, migrene, astm, boli de coagulare a sangelui sau contraceptive orale la administrare concomitenta.


MAI POTI CITI