Cum să slăbești cu 5 kg într-o săptămână pentru bărbați: cele mai bune diete și alimente

Excluderea produselor dăunătoare din alimentație  ➢ Cum să slăbești rapid: cele mai bune alimente pentru pierderea în greutate la barbati ➢ Cel mai bun exercițiu pentru pierderea în greutate într-o săptămână ➢ Alte modalități de a pierde în greutate într-o săptămână

Este bine să înveți despre cum să slăbești cu 5 kg într-o săptămână daca esti bărbat! La urma urmei, statisticile spun că această greutate este de prisos pentru un număr considerabil de oameni, deși nu copleșitoare. 

Mulți oameni cred că dacă ar fi cu cinci kg mai slabi, arăta mult mai atractiv. Ei bine, este foarte posibil să pierzi această masă într-o săptămână! Dar vei avea nevoie de o abordare integrată care să fie combinată cu o motivație puternică și lipsă de lene.

1. Excluderea produselor dăunătoare

Trebuie spus imediat că în corpul fiecărei persoane există 2-3 kilograme de exces de greutate, care nu sunt depozite de grăsime, ci exces de lichid acumulat! 

Este uimitor, dar este adevărat. În plus, săgeata de pe cântare poate arăta un număr mare din cauza acumulării mari de toxine, toxine și alte substanțe nocive care înfundă intestinele și corpul uman. Prin urmare, pierderea a 5 kg în 2 săptămâni pentru bărbați este o sarcină destul de accesibila.

Care este dieta corectă

pareri recomandări cum slăbește un bărbat 5 kg intr-o săptămână rapid si sănătos

Deci, nu este loc pentru zahăr și sare în dieta zilnica a barbatilor. Aceste două substanțe tind să rețină lichid în organism, din cauza cărora bărbatul se umflă.

De asemenea, este necesar să excludem alimentele preparate într-un mod dăunător. Aceasta include orice prăjit, afumat, sau bogat în grăsimi. Toată grăsimea, apropo, va trebui, de asemenea, exclusă. Ce bărbat are nevoie de colesterol, care afectează negativ nu numai greutatea, ci și potența?

Trebuie să-ți iei rămas bun de la dulciuri, chifle, băuturi carbogazoase dulci. Toate acestea sunt extrem de bogate în calorii și dăunează destul de puternic stării de sănătate.

2. Cum să slăbești rapid: cele mai bune alimente pentru pierderea în greutate

Alimentele bogate în fibre ajută la pierderea în greutate eficientă și rapidă. Acestea sunt cele care ar trebui să prevaleze în dieta unui bărbat dacă acesta cauta un răspuns la întrebarea cum să slăbească în una sau două săptămâni.

Cea mai mare cantitate de fibre se găsește in legume, fructe, cereale. În plus, aceste produse saturează dieta cu substanțe și elemente utile, ceea ce face ca pierderea în greutate într-o săptămână sau două să fie sigură. Nu există niciun risc pentru sănătate.

Fructele se consumă cel mai bine dimineața, în timp ce legumele se consumă cel mai bine pe tot parcursul zilei și seara. Toate acestea îmbunătățesc metabolismul, fac ca tractul gastrointestinal să funcționeze mai bine.

Porțiile ar trebui să fie mici, nu mai mult decât dimensiunea palmei persoanei în sine. Ar trebui să fie 6-7 mese mici pe zi, și nu 3 bogate, așa cum este obișnuita toată lumea. Acest lucru permite organismului să nu pună deoparte rezerve pentru viitor.

3. Cel mai bun exercițiu pentru pierderea în greutate într-o săptămână

Este important de înțeles că pentru pierderea în greutate (mai ales una intr-un timp atât de scurt), este necesar să alegeți acele activități fizice care sunt mai concentrate pe întregul corp decât pe unele zone locale.

Este mai bine să vă concentrați asupra tipului de exercițiu fizic care va ajuta la arderea rapidă a caloriilor. De exemplu, ar fi ideal dacă un bărbat începe să înoate. In câțiva kilometri de cross-country, puteți arde o cantitate destul de decentă de calorii.

Ciclismul și alergarea vor avea același efect asupra întregului corp. Ultima opțiune este într-adevăr o activitate de mare succes pentru orice persoană, deoarece nimic nu promovează arderea grăsimilor precum alergatul.

Înainte de a merge la culcare, trebuie să faci o oră de mers pe jos. Arde bine grăsimile, iar astfel de plimbări te ajută să nu stai seara la televizor cu un pachet de chipsuri. Mai există un efect pozitiv al acestora: plimbările de seară înainte de culcare te ajută să adormi mai bine. Fără probleme de somn - fără greutate suplimentară!

4. Alte modalități de a pierde în greutate într-o săptămână

Mai sunt câteva trucuri care vă pot ajuta.

Masajul are un efect bun asupra cursului proceselor metabolice. De asemenea, poate fi folosit ca un mijloc suplimentar pentru a elimina excesul de greutate.

Cei care sunt iubitori de saună se pot bucura de afectele benefice ale acesteia. Baia ajută la reducerea greutății într-o singură vizită, deoarece excesul de lichid este eliberat în ea, toxinele si tot ce este de prisos sunt îndepărtate. 

Cu ajutorul tuturor acestor metode, puteți pierde în greutate pentru un bărbat într-un timp destul de scurt. 


MAI POTI CITI