CYCLODYNON păreri forumuri dacă funcționează, rezultate. Prospect, contraindicații și prețuri.

Urmărind opiniile de pe diverse forumuri despre Cyclodynon comprimate Bionorica se observă că părerile cumpărătorilor sunt în generale echilibrate, fără exagerări nici în sens pozitiv, nici negativ, impresia principala fiind ca produsul oferă rezultate individuale maxime si experiențe unice în îngrijirea sănătății.

Deseori cei care au utilizat  au mai căutat și informații despre: cyclodynon alternativa klimadynon păreri, cyclodynon prospect pret, mastodynon sau cyclodynon.

Vezi dacă Cyclodynon comprimate funcționează,  păreri forum, recenzii utilizatori, rezultate. 

Cyclodynon este un fitopreparat german non-hormonal, destinat pentru tratamentul dereglarilor menstruale, sindromului premenstrual si mastodiniei. 

Componentul sau principal are proprietatea de a scădea nivelul de prolactina, astfel regulează ciclul menstrual, înlătură sindromul premenstrual si mastodinia.

pareri am folosit cyclodynon bionorica
Indicații terapeutice: Dereglari ale ciclului menstrual, sindrom premenstrual, senzație de tensiune si tumefiere a sanilor (mastodinie).

Ingrediente active compoziție:  1 comprimat contine: Extract uscat din Fructul Castitatii (Vitex agnus-castus fructus) 4.0 mg 

Mod de administrare

Femei adulte cu varsta de peste 18 ani: cate 1 comprimat filmat o data pe zi. 

Comprimatele filmate trebuie inghitite fara a fi mestecate, cu o cantitate suficienta de lichid (de exemplu un pahar cu apa). 

Pentru a obtine efectul optim de tratament, se recomanda utilizarea continua a preparatului pe parcursul unei perioade de minim 3 luni (inclusiv in timpul menstrutiei). 

Nu se recomanda intreruperea tratamentului la primele semne de ameliorare, este necesar de urmat un cursul complet de tratament.


Reacții adverse și contraindicații

Pot aparea reactii alergice severe cu umflarea a fetei si gatului (angioedem), dificultati la respiratie si inghitire. 

Sunt posibile recatii alergice pe piele (eruptii trecatoare, urticarie), acnee, dureri de cap, ameteli, si tulburari gastro-intestinale (cum sunt greata, dureri abdominale). 

In cazul daca ati suferit sau aveti la moment o tumoare maligna sensibila la estrogen ar trebuie sa consultati medicul inainte de administrarea Cyclodynon comprimate filmate. 

Administrarea in perioada de sarcina si alaptare: odata cu reglarea ciclului menstrual, creste probabilitatea de a deveni insarcinata. 

Cyclodynon comprimate filmate nu trebuie utilizat dupa confirmarea sarcinii sau in cazul unei sarcini existente. 


MAI POTI CITI