Fond de Ten CATRICE HD Liquid Coverage pareri forumuri, nunate, mod de aplicare, preturi

Urmărind opiniile de pe diverse forumuri despre Fondul de Ten Catrice HD Liquid Coverage  se observa ca părerile cumpărătorilor sunt în generale bune, echilibrate, fără exagerări nici în sens pozitiv, nici negativ, impresia principala fiind ca produsul oferă rezultate individuale maxime în ritualul zilnic de frumusete.

Deseori cei care au utilizat Fond de Ten Catrice HD Liquid Coverage au mai căutat și informații despre: 
Fond de ten catrice 030, Fond de ten catrice hd liquid coverage nuante, catrice hd liquid coverage - 005 ivory beige,Fond de ten catrice hd liquid coverage pareri 

Clientele considera in recenziile lor ca este un fond de ten extraordinar pentru prețul pe care îl are. Mult peste alte branduri scumpe de renume. 

Vezi dacă funcționează  păreri forum, recenzii utilizatori, rezultate. Preț – cumpără la preț de depozit direct din parfumeria online. 

Ce este si pentru ce se foloseste Fondul de Ten Catrice HD Liquid Coverage

Rezistența de lungă durată și eficiența ridicată a fondului de ten Catrice HD Liquid Coverage ajută produsul să se contopească perfect cu tenul, cu efectul de „a doua piele“. 

Acoperirea perfectă, fără senzația de încărcare, durează până la 24 de ore - pentru un ten frumos, mat, gata pregătit pentru lumina reflectoarelor.


pareri cine a folosit Fond de Ten Catrice HD Liquid Coverage

Caracteristici si beneficii cosmetice:

• un aspect perfect, timp de până la 24 de ore

• opacitate ridicată, cu rezultat natural

• are efect matifiant și camuflează imperfecțiunile tenului

• textura lejeră, extra lichidă, nu încarcă tenul

Mod de aplicare:

Fondul de ten HD Liquid Coverage se aplică folosind pensula, buretele aplicator sau degetele, pe față, pe gât și pe decolteu, după care se estompează. Agitați înainte de utilizare.

MAI POTI CITI