GASTIMAX Med păreri forumuri, prospect, compoziție, contraindicații, prețuri

Urmărind opiniile de pe diverse forumuri despre Gastimax Med comprimate Fiterman Farma se observa ca părerile cumpărătorilor sunt în general bune, echilibrate, fără exagerări nici în sens pozitiv, nici negativ, impresia principala fiind ca produsul oferă rezultate individuale maxime si experiențe excelente în îngrijirea sănătății.

Deseori cei care au utilizat Gastimax Med au mai căutat și informații despre: cât timp se ia gastimax, efecte adverse gastimax, înlocuitor gastimax, dacă îngrașă.

Vezi dacă Gastimax Med compriomate funcționează  păreri forum, recenzii utilizatori, rezultate. Mod de administrare, contraindicații și efecte secundare. 

Ce este și pentru ce se folosește

Recomandat pentru tratamentul simptomelor refluxului gastro-esofagian: senzatia de arsura in capul pieptului, regurgitatia acida, indigestie, tusea si inflamatia faringelui si a laringelui (legate de reflux).

BENEFICII

• calmeaza rapid senzatia de arsura in capul pieptului

• actiune eficienta si de lunga durata, de pana la 4 ore

• protejeaza mucoasa esofagiana de actiunea acidului gastric

• formeaza o bariera protectoare, ce impiedica refluxul acid

pareri forum-gastimax_med fiterman
• gust bun, fara zahar; aroma placuta de menta


Mod de administrare:

Adulti si copii cu varsta peste 12 ani: 2- 4 comprimate dupa mese si la culcare (de maxim patru ori pe zi)

Copii sub 12 ani: se recomanda doar cu avizul medicului.

Ingrediente compoziție

Alginat de sodiu, bicarbonat de sodiu, carbonat de calciu

Contraindicații și efecte adverse

Acest produs contine mici cantitati de sodiu (121,9 mg sau 5,3 mmol per doza de doua comprimate) si calciu ( 64mg sau 1,6 mmol per doza de doua comprimate).

Daca vi s-a recomandat o dieta restrictiva privind vreuna dintre aceste doua saruri va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra inainte de a utiliza acest produs

Daca aveti fenilcetonurie, luati in considerare faptul ca acest medicament este indulcit cu aspartam, care este o sursa de fenilalanina.

MAI POTI CITI