L'oreal Professionnel BLONDIFIER păreri forum masca pentru par blond. Beneficii, mod utilizare.

Urmărind opiniile de pe diverse forumuri despre L'oreal Professionnel BLONDIFIER  se observa ca părerile cumpărătorilor sunt în generale bune, fără exagerări nici în sens pozitiv, nici negativ, impresia principala fiind ca produsul oferă rezultate individuale maxime si experiențe unice în îngrijirea parului blond.

Clientele considera in recenziile lor ca aceasta masca de par este deosebită. Părul blond este vizibil mai hidratat si strălucitor.

Deseori cei care au utilizat  au mai căutat și informații despre: masca par blond acasa, cea mai buna masca pentru par blond, tratament par blond uscat, nuantare par blond

Vezi dacă funcționează  păreri forum, recenzii utilizatori, rezultate. Preț – cumpără la preț de depozit direct din farmacia online.

Beneficii L'oreal Professionnel BLONDIFIER Masca pentru par blond:

  • repara;
  • ofera stralucire;
  • usor de aplicat;
  • regenereaza parul pe intreaga sa lungime;
  • recomandat pentru par blond si decolorat;
  • hraneste parul si ofera un efect neted parului sensibil.pareri am folosit Masca Pentru Par Blond L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier

Gama Serie Expert Blondifier reface si ofera stralucire parului blond. 

Blondifier Masque este o masca de par hranitoare care umple fibra firului de par pentru a reda stralucirea.

Imbogatita cu polifenoli de calitate superioara prezenti in fructele de acai, tratamentul cu antioxidanti lasa parul moale, neted si stralucitor, cu o rezistenta sporita si o sanatate imbunatatita.

Mod de utilizare

Aplicati pe parul samponat si zvantat cu prosopul. 

Lasati sa actioneze 3-5 minute, apoi clatiti. 

In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta.


MAI POTI CITI