Naturalis Calciu Magneziu Zinc si Vitamina D păreri forum, prospect, beneficii, mod de administrare

Urmărind opiniile de pe diverse forumuri despre Naturalis Calciu Magneziu Zinc si Vitamina D efervescent se observa ca părerile cumpărătorilor sunt în marea lor majoritate echilibrate, fără exagerări nici în sens pozitiv, nici negativ, impresia principala fiind ca produsul oferă rezultate individuale maxime în îngrijirea sănătății.

Deseori cei care au utilizat  au mai căutat și informații despre: Calciu magneziu zinc naturalis prospect, Calciu magneziu zinc d3 beneficii, am folosit complex de calciu vitamina d3 magneziu si zinc efervescent

Vezi dacă funcționează Naturalis Calciu Magneziu Zinc si Vitamina D păreri forum, recenzii utilizatori, rezultate. Preț – cumpără la preț de depozit direct din farmacia online. 

Ce este și pentru ce se folosește Naturalis Calciu Magneziu Zinc si Vitamina D efervescent

Calciu Magneziu Zinc Plus Vitamina D Naturalis este un supliment alimentar sub forma de comprimate efervescente care contine calciu, magneziu, zinc si vitamina D, nutrienti esentiali pentru buna functionare a organismului.

pareri am folosit naturalis-calciu-mg-zn-d-efervescente

Calciul este un mineral cu rol important pentru sanatatea oaselor si dintilor care contribuie si la buna functionare a muschilor, la mentinerea unei bune neurotransmisii si la  functionarea enzimelor digestive. 

Magneziul contribuie la reducerea oboselii si ajuta la mentinerea echilibrului psihoemotional.


Zincul are rol in mentinerea sanatatii pielii, a parului si a unghiilor, în timp ce vitamina D sprijina în mod eficient absorbtia calciului in organism si ajuta la mentinerea în parametri optimi a sistemului imunitar.

Ingrediente active compoziție

• Calciu (500 mg), 
• Magneziu (300 mg), 
• Zinc (5 mg), 
• Vitamina D3 (5 mcg).

Doze si mod de administrare Calciu Magneziu Zinc si Vitamina D

1 comprimat pe zi, dizolvat in 200 ml de apa

Reacții adverse și contraindicații Calciu Magneziu Zinc si Vitamina D

Nu se cunosc la dozele recomandate.


MAI POTI CITI