Prostate Optimizer Secom păreri forumuri, prospect, beneficii, contraindicații și prețuri

Analizând părerile de pe diverse forumuri despre Prostate Optimizer 90 capsule moi Jarrow Formulas, Secom se observa ca opiniile cumpărătorilor sunt în generale bune impresia principala fiind ca suplimentul oferă rezultate individuale maxime în îngrijirea sănătății prostatei.

Deseori cei care au utilizat  au mai căutat și informații despre: Prostate optimizer dr max, Prostate blend cât se face tratament, Prostate optimizer dacă îngrașă, Prostate optimizer pret farmacia tei

Vezi dacă Prostate Optimizer Secom funcționează  păreri forum, recenzii utilizatori, rezultate. Preț – cumpără la preț de depozit direct din farmacia online. Păreri – studii si rezultate clinice, mod de administrare, contraindicații și efecte secundare. 

Formula avansata, cu extracte standardizate si patentate, dezvoltata pentru susținerea diviziunii celulare normale de la nivelul prostatei, susținând structura normala si buna funcționare a acesteia.

BENEFICII

• Suport in limitarea nivelului de dihidrotestosteron (DHT), un hormon implicat in cresterea volumului prostatei (ajuta la reducerea actiunii enzimei 5-alfa-reductaza de tip 1 si 2 ce metabolizează testosteronul liber in DHT, fara dezechilibre hormonale).

• Participă la echilibrarea acțiunii testosteronului si estrogenilor asupra celulelor prostatei, cât si a altor organe cu receptori celulari hormonali (ex.: creier, oase etc.).

• Asigură sustinerea structurii celulelor împotriva acțiunii radicalilor liberi (antioxidant).

• Este suport in limitarea factorilor ce pot influenta diviziunea sanatoasa a celulelor (suport in limitarea productiei TNF-alfa si a MMP3- matrice metalopeptidaza-3).

Prostate Optimizer Secom pareri forum am folosit


• Suport in reducerea frecventei urinarilor nocturne, cat si a cantitatii de reziduu vezical (mentinand tonusul musculaturii uretrei si al vezicii urinare, avand actiune antagonista pe receptorii alfa-1 adrenergici).

• Mentine sanatatea sistemului osos, prin: mentinerea structurii si mobilitatii oasteoarticulare si sustinerea absorbtiei si utilizarii sanatoase a calciului si a fosforului, cat si mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange.

Mod de Utilizare 

Se administrează 3 capsule/zi la masa cu 200 ml apa sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicații și efecte secundare

Utilizarea de catre copiii mici, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele alergice la polen sau oricare dintre celelalte componente, persoanele carora li se administreza tratament alopat se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Atentie! Produs destinat barbatilor! A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor


MAI POTI CITI