Akkermansia păreri forumuri, prospect, beneficii. contraindicații și mod de utilizare

Urmărind opiniile de pe diverse forumuri despre probioticul Pendulum Akkermansia se observa ca părerile cumpărătorilor sunt în generale bune, fără exagerări nici în sens pozitiv, nici negativ, impresia principala fiind ca produsul oferă rezultate individuale maxime si experiențe unice în îngrijirea sănătății.

Deseori cei care au utilizat au mai căutat și informații despre: cât timp se ia Akkermansia, contraindicații și efecte secundare Akkermansia, dacă îngrașă.

Vezi dacă Akkermansia funcționează  păreri forum, recenzii utilizatori, rezultate. Preț – cumpără la preț de depozit direct din farmacia online. Păreri – studii si rezultate clinice, mod de administrare, contraindicații și efecte secundare. 

Ce este și pentru ce se folosește

Hrănește microbiomul corpului tău și ajută la menținerea intestinului sănătos. 

Akkermansia muciniphila  este un locuitor al tractului intestinal al oamenilor și al multor alte animale. 

Este singurul reprezentant intestinal al verrucomicrobiei din scaunele umane și epuizat la adulții care suferă de obezitate, diabet și alte câteva boli. 

pareri am folosit Pendulum Akkermansia original preturi mici

Akkermansia este o tulpină probiotică benefică de ultimă generație, care este esențială pentru sănătatea intestinului.

Administrarea Akkermansia la șoareci obezi are ca rezultat, de asemenea, o reducere observată a „endotoxemiei metabolice” prin reducerea lipopolizaharidelor inflamatorii din circulație și, de asemenea, la atenuarea rezistenței la insulină


Ingrediente compoziție

AKKERMANSIA MUCINIPHILA

Constructorul căptușelii intestinelor. O tulpină extrem de vizată, care poate fi găsită numai în produsele Pendulum Glucose Control & Akkermansia.

INULINĂ DE CICOARE

O fibră solubilă care poate călători în intestinul inferior și poate stimula creșterea probioticelor.

Contraindicații

Pendulum Akkermansia este GRAS (General Recognized As Safe), iar clienții care îl iau pentru sănătatea metabolică generală au raportat o mare varietate de beneficii.

Capsula enterică a lui Akkermansia este rezistentă la acizi, ceea ce înseamnă că este suficient de dura pentru a trece prin stomacul foarte acid, prin intestinul subțire și în intestinul gros, unde își poate face treaba.

Utilizare recomandată / Dozaj: 

Luați 1 capsulă pe zi cu alimente sau conform recomandărilor unui profesionist din domeniul sănătății.

MAI POTI CITI