Cele mai eficiente DIETE de slăbire! Cele mai bune dintre cele mai bune DIETE sănătoase.

Astăzi există un număr mare de diete de slabire, care de care mai diverse și eficiente. Unele dintre dietele de slabire sunt considerate clasice și dovedite de-a lungul anilor, altele sunt la modă, dar nu mai puțin eficiente. Cea mai rapidă dietă - care este?

Din păcate, este extrem de dificil să alegeți cele mai eficiente diete dintre „marea” metodelor și sistemelor de slăbire existente. Parțial pentru că însăși eficacitatea dietei este determinată în mare măsură de caracteristicile individuale ale unei persoane. 

Rata metabolică, cantitatea de exces de greutate și greutate, nivelurile hormonale, prezența bolilor și așa mai departe - toți acești factori afectează direct cât de eficientă va fi pierderea în greutate într-o anumită dietă.

1. Cele mai eficiente diete rapide

• O dietă expres foarte atractivă în timpul nostru este dieta cu brânză de vaci-banane. Poate fi numit stricta, dar nicio dietă rapidă nu se poate face fără strictețe.

Dieta poate dura de la 4 la 8 zile, alternând zile cu banane și brânză de vaci. Prima și a treia zi ar trebui să fie brânză de vaci, adică. 

pareri forum cele mai eficiente diete de slabire sanatoase

Brânza de vaci va fi principalul produs în aceste zile, dar nici fructele și fructele de pădure nu sunt excluse. 

Dar în a doua și a patra zi de banane, vă puteți răsfăța chiar și cu carne slabă, fasole, mazăre, ouă și produse lactate, de exemplu. alimente proteice. Noaptea, este permis să bei un pahar de chefir cu conținut scăzut de grăsimi.

Dieta cu supa. Principiul unei astfel de diete este clar din nume: pentru micul dejun, prânz și cină, ar trebui să mănânci doar supă. Și poate fi doar bulion de legume, nu de carne. 

Între mese, este permis să beți apă - cel puțin 1,5 litri de apă pe zi. Dieta cu supă vă va permite să pierdeți 2 până la 5 kg într-o săptămână. Această dietă nu este deloc strictă și chiar hrănitoare. Senzația de foame cu ea nu te amenință.

2. Cele mai eficiente diete sărace în carbohidrați

Dietele cu conținut scăzut de carbohidrați sunt aproape de proteine, dar diferă totuși de acestea din urmă - respingerea carbohidraților aici nu are loc complet, ci doar parțial.

• Dieta franceza . Această dietă nu este doar apropiată de o dietă fără carbohidrați , ci este și un tip de aliment cu conținut scăzut de calorii. 

În timpul acestei diete de 2 săptămâni, totul dulce și sărat, precum și alcoolul, este interzis. Baza dietei este carnea slabă, peștele, legumele, fructele, ouăle, pâinea de secară și verdeața. Orice altceva este strict interzis și nu te poți abate de la meniul dietei franceze. Apă minerală nelimitată și ceai verde.

3. Cea mai eficientă dietă proteică

• Dieta Dukan . Această dietă este una dintre cele mai faimoase din lume. A fost dezvoltată de nutriționistul francez Pierre Dukan și, de-a lungul timpului, dieta sa a ocupat locul de mândrie în clasamentul celor mai eficiente și „simple” diete apropiate unei diete permanente. 

Dieta Dukan constă din patru etape, în fiecare dintre acestea trebuie să respectați anumite reguli. De exemplu, ar trebui să bei cel puțin 1,5 litri de apă pe zi, să mănânci tărâțe de ovăz în fiecare zi, ai nevoie de exerciții ușoare și de o plimbare zilnică timp de 20-30 de minute pe zi. 

Dieta Dukan se refera la diete lungi, dar in acelasi timp promite ca kilogramele pierdute nu vor reveni in timp daca se respecta o alimentatie corespunzatoare dupa finalizarea acesteia.

Lista de diete pe care am dat-o este universală. Doar experiența vă va ajuta să vă faceți evaluarea personală a celor mai eficiente diete.

Unora le vor plăcea și se vor bucura de rezultatele unei diete de 4 săptămâni cu ouă, în timp ce alții nu vor putea rezista nici măcar unei diete scurte cu ouă de 7 zile. 


MAI POTI CITI