Cestal Cat Chew pareri tablete antiparazitare pisici intern dozaj, preturi mici

Urmărind parerile de pe forumuri despre Cestal Cat Chew, 2 tablete masticabile antiparajitare pisici se observa ca părerile cumpărătorilor sunt în generale bune,echilibrate, fără exagerări nici în sens pozitiv, nici negativ, impresia principala fiind ca produsul oferă rezultate maxime.

Deseori cei care au utilizat  au mai căutat și informații despre: Antiparazitare pisici forum, Cestal pisici dozaj prospect, Cestal pisici pret, Antiparazitare tablete pisici intern dozaj

Vezi dacă Cestal Cat Chew, 2 tablete masticabile antiparajitare pisici funcționează  păreri forum, recenzii utilizatori, mod administrare, rezultate. Preț – cumpără la preț de depozit direct din farmacia veterinara online. 

Cestal Cat este un antihelmintic cu spectru larg pentru tratarea si controlul tuturor cestodelor comune si infectiilor date de nematode la pisici si puii de pisica.

Cestal Cat Chew pareri  forumui cele mai bune tablete antiparazitare pt pisici

INDICATII

Cestal Cat este recomandat pentru tratamentul si controlul tuturor teniilor comune si infestarea cu viermi rotunzi la pisici si pui de pisica, inclusiv:

Ascarizi: Toxocara cati, Toxascaris leonina (adulti si forme imature), Ancylostoma Ancylostoma, Uncinaria stenocephala

Cestode: Echinococcus multilocularis, Taenia spp., Dipylidium caninum (adulti si forme imature)


MOD ADMINISTRARE

Medicamentul va fi administrat in doze unice.

Nu este necesara dieta.

Pentru o deparazitare generala un tratament este suficient, dar in cazul unei infestatii masive se recomanda repetarea dozei dupa 14 zile.

Datorita riscului de reinfestare, tratamentul trebuie repetat la fiecare 3-6 luni.

Dozare Cestal Cat Chew : un comprimat pe 4 kg de greutate corporală

<2 kg ½ comprimat
2-4 kg - 1 comprimat
4-8 kg - 2 comprimate

MAI POTI CITI