COLAMAG MEMBRANA Colagen Marin păreri forumuri, prospect, compoziție, contraindicații și prețuri

Analizând părerile de pe diverse forumuri despre Novadiet COLAMAG MEMBRANA – Colagen Marin + Membrană din Coajă de Ou + MSM + Vitamina C + Zinc se observa ca părerile cumpărătorilor sunt în generale bune, echilibrate, impresia principala fiind ca produsul oferă rezultate individuale maxime si experiențe unice în îngrijirea sănătății.

Deseori cei care au utilizat COLAMAG MEMBRANA au mai căutat și informații despre: suplimente pentru refacerea cartilajelor forum, cel mai bun produs pentru refacerea articulatiilor care nu îngrașă.

Vezi dacă funcționează  păreri forum, recenzii utilizatori, rezultate. Preț – cumpără la preț de depozit direct din farmacia online. Păreri – studii si rezultate clinice, mod de administrare, contraindicații și efecte secundare. 

Colamag Membrana din gama Novadiet este un supliment cu 5 Ingrediente Active, special creat pentru protejarea sistemului osos și susținerea mobilității corpului.

Principalul punct forte a suplimentului Colamag Membrana o reprezintă Complexul Ovomet, formulă specială patentată cu conținut de Membrană din Coajă de Ou. 

pareri am folosit Novadiet colamag membrana forum suplimente

Aceasta are în compoziția sa, în mod natural, substanțe active care promovează regenerarea cartilajului, cum ar fi: colagen, acid hialuronic, condroitină, glucozamină, keratină sau lizozimă.


Membrana din Coajă de Ou din Complexul Ovomet®, ajută la o îmbunătățire semnificativă și progresivă a stării pacienților cu osteoartrită. S-a remarcat a reducere a durerilor articulare și o scădere a rigidității tendoanelor, precum și o creștere a flexibilității acestora.

COMPOZIȚIE

Complex Ovomet® Membrană din coajă de ou – 300 mg 
Colagen marin hidrolizat – 100 mg
MSM (Metilsulfonilmetan) – 40 mg
Vitamina C (Acid L-ascorbic) – 26 mg / 32.5%
Zinc (Sulfat de Zinc) – 5 mg 50%

MOD DE ADMINISTRARE

Se consumă o capsulă pe zi, dimineața, împreună cu un pahar cu apă.

CONTRAINDICAȚII

A nu se depăși doza zilnică recomandată!


MAI POTI CITI