Epilease 250 mg pareri forumuri, prospect, mod de administrare, reduceri de pret

Urmărind opiniile de pe diverse forumuri despre Epilease 250 mg caini se observa ca părerile cumpărătorilor sunt în generale bune fără exagerări nici în sens pozitiv, nici negativ, impresia principala fiind ca produsul oferă rezultate individuale maxime.

Deseori cei care au utilizat Epilease 250 mg au mai căutat și informații despre: Epilease prospect maravet, Medicament epilease, Bromura de potasiu caini, Fenobarbital caini pret

Vezi dacă Epilease 250mg funcționează  păreri forum, recenzii utilizatori, rezultate. Preț – cumpără la preț de depozit direct din farmacia online. Păreri – studii si rezultate clinice, mod de administrare, contraindicații și efecte secundare. 

Epilease este singurul produs de uz veterinar care contine exclusiv bromura de potasiu, astfel ca este eficient pentru tratarea epilepsiei la animalele de companie.

Se pot evita astfel greutatile cauzate de administrarea preparatelor de uz uman sub forma de pulbere, pentru ca formularea medicamentoasa capsulara o face foarte precis dozabila.

pareri Epilease 250  forum bromura de potasiu pentru câini

In cazuri grave de boala se poate asocia cu fenobarbitalul pentru a se reduce cantitatea de barbiturat si pentru evitarea eventualelor leziuni hepatice, precum si in cazurile mai usoare de boala.

Compozitia: Bromura de potasiu 250 mg Ambalaj: 60 capsule / cutie Doza: In functie de simptomatologie, conform sfatului medicului veterinar.


Indicații :

Capsula poate fi administrată ca atare sau poate fi deschisă, amestecând conținutul său cu hrana. A nu se administra pe stomacul gol. A se administra împreună cu mesele regulate
 
Protocolul de administrare a dozei de încărcare :

Se administreaza o doză totală de120mg/kg/zi+ doza de întretinere, administrate în patru reprizepe zi.

Doza stabilă la nivel sanguine va fi atinsă după 5 zile de administrare.

Se continuă cu doza de întretinere începand cu ziua 6.

Se pot observa efecte secundare cum ar fi modificări comportamentale și/sau ataxia.

Se recomandă supraveghere medicală pe parcursul administrării dozei de incarcare-pentrue vitarea supradozării și apariția stării de toxicitate.
 
Doza de întreținere:

Administrat  cu fenobarbital 25 -40mg/kg/zi

Administrat ca agent terapeutic unic 50 -80mg/kg/zi Niveluri serice stabile se obțin după 4 luni de administrare.

După o lună de administrare procentul de stabilitate este de 60% ceea ce permite ajustarea dozei. 

Reducerea treptată a fenobarbitalului se poate face la doua luni după terapia continuă cu Epilease. În mod obișnuit se recomandă o singură admninistrare zilnică. Dacă apar tulburări Gastro Intestinale (e.g. vomă) doza va fi administrată în două reprize.

MAI POTI CITI