MĂSTI pentru buze USCATE și CRĂPATE pe care sa le faci acasă

Dacă te ustură buzele și sunt crăpate îți recomandăm câteva măști cosmetice pe care le poți face acasă, remedii pentru buze uscate care au păreri bune pe forumurile de specialitate.

Crăpăturile pe buze sunt partenerul nostru constant în perioada toamnă-iarnă. De ce? 

Pielea subțire din această zonă pur și simplu nu poate rezista testului aerului rece și nu facem decât să exacerbăm situația cu obiceiul prost comun de a ne „linge buzele” în frig.

Iată rezultatul pentru tine: buze uscate, crăpate și inflamate, care nu sunt propice sărutării și decorarii cu rujuri dramatice. 

pareri cele mai bune masti pentru buze uscate si crapate care ustura

Din fericire, problema este complet rezolvabilă: amintiți-vă de aceste 3 rețete simple de măști de casă care vă vor pune rapid ordine în pielea sensibilă și delicată a buzelor.

1. Mască de aloe pentru buze crăpate și uscate

Amesteca 1 lingurita de zahar, suc de aloe si ulei de piersici. Aplicați compoziția curativă pe buze într-un strat gros și lăsați timp de 20 de minute. 

Clătiți masca cu apă rece și aplicați un balsam hrănitor pe buze.

2. Mască cu lămâie

In aceasta reteta vom avea nevoie si de 1 lingurita de ulei de piersici si o lingurita de zahar, doar ca le vom amesteca cu 2 picaturi de ulei esential de lamaie. 

Un strat gros al unei astfel de mască trebuie ținut pe buze timp de 20 de minute, apoi finalizați procedura prin aplicarea unui balsam.


3. Mască cu galbenele pentru buze crăpate

Turnați 1 linguriță de flori de gălbenele cu 1 linguriță de ulei de piersici, apoi adăugați acolo 1 linguriță de zahăr. 

Aplicați din nou pe buze timp de 20 de minute, clătiți cu apă caldă și nu uitați să aplicați un balsam.


MAI POTI CITI