Păreri am folosit Sanohepatic Colesterol Plus forum prospect, beneficii, contraindicații și prețuri

Urmărind opiniile de pe diverse forumuri despre Sanohepatic Colesterol Plus se observa ca părerile cumpărătorilor sunt în generale bune, impresia principala fiind ca produsul oferă rezultate maxime în îngrijirea sănătății.

Deseori cei care au utilizat  au mai căutat și informații despre: sanohepatic colesterol pareri, sanohepatic colesterol contraindicatii, Sanohepatic colesterol inainte sau dupa masa, Sanohepatic colesterol pret catena, Sanohepatic colesterol help net, sanohepatic colesterol farmacia la pret mic.

Vezi dacă Sanohepatic Colesterol Plus funcționează  păreri forum, recenzii utilizatori, rezultate. Preț – cumpără la preț de depozit direct din farmacia online. Păreri – studii si rezultate clinice, mod de administrare, contraindicații și efecte secundare. 

sanohepatic colesterol plus pareri forum prospect preturi

Sanohepatic Colesterol Plus este un supliment alimentar care contribuie la funcționarea normala a ficatului, menține concentrațiile normale de colesterol in sânge și ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

BENEFICII

• Sustine functionarea normala a ficatului;

• Reduce oboseala si extenuarea;

• Favorizeaza eliminarea toxinelor din organism.


Colesterolul bun (HDL) provine din doua surse – din ficat si alimentatie. 

Monacolina K este o substanta activa extrasa din drojdia de orez rosu, o molecula naturala care inhiba producerea de colesterol.

Colina este o vitamina hidrosolubila care contribuie la eliminarea substantelor toxice si a metabolitilor inutili acumulati in organism inlesnind functiile ficatului. Eficienta acesteia creste prin asociere cu vitamina B12.

Combinatia dintre vitaminele B6 și B12 si acidul folic ajuta la reducerea oboselii si extenuarii, precum si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Ingrediente compoziție: 2 comprimate contin: fitoseroli 800 mg, colina 82,50 mg, monacolina K 2,9 mg, acid folic 200 µg (100%), vitamina B6 1,4 mg (100%*), vitamina B12 2,5 µg (100%*)

*VNR – Valoare Nutritionala de Referinta

Mod de utilizare

2 comprimate pe zi inghitite cu suficient lichid.

Destinat adultilor.

Contraindicații

Nu va fi utilizat de femeile insarcinate sau cele care alapteaza. 

Nu trebuie folosit concomitent cu medicamente hipolipe- miante, antifungice sau antibiotice. 

Nu este recomandat consumul concomitent de suc de grapefruit.

MAI POTI CITI