Păreri Cremă HIRUDINARIA cu lipitori, forumuri tratamente varice. Prospect, mod de utilizare, prețuri.

Urmărind opiniile de pe diverse forumuri despre Crema varice Hirudinaria plus cu extract de lipitori, struguri si castan se observa ca părerile cumpărătorilor sunt în generale bune, fără exagerări, impresia principala fiind ca produsul oferă rezultate individuale pentru varice, picioare grele, obosite.

Deseori cei care au utilizat  au mai căutat și informații despre: am folosit hirudinaria păreri, gel cu hirudina din saliva de lipitori, hirudinaria farmacia tei, ulei de lipitoare preț, plus hirudinaria medicer farmacia tei

Vezi dacă funcționează  păreri forum, recenzii utilizatori, rezultate. Preț – cumpără la preț de depozit direct din farmacia online. Păreri – studii si rezultate clinice, mod de administrare, contraindicații și efecte secundare. 

Crema cu hirudina, extract de struguri și extract de castan pentru varice, picioare grele, obosite, vene superficiale dizgrațioase.

Este un cremă foarte utila pentru cei care stau mult în picioare dar si pentru cei care călătoresc mult cu trenul,automobilul, avionul sau autocarul pentru a preveni apariția tromboflebitelor dar si pentru a ușura picioarele la sfârșitul călătoriei. in organism.
crema varice hirudinaria cu extract de lipitori păreri forum am folosit

Indicațiile Cremei Hirudinaria Plus cu extract de lipitori sunt:

• refacerea elasticității si dimensiunilor pereților venoși

• refacerea aspectului local al zonei afectate de aceste probleme

• împiedicarea aparitiei de ulcere venoase si eliminarea celor existente

• ameliorează situația picioarelor umflate cu senzație de greutate determinata de poziția in picioare timp îndelungat, foarte utila in timpul călătoriilor lungi cu automobilul, autocarul sau avionul. Senzația de confort foarte plăcută se obține la câteva minute de la aplicarea cremei.

Ingrediente active Crema Hirudinaria cu extract de lipitori:

• extract de lipitori
• uleiuri esentiale - de menta,  pentru racirea zonei pe care se aplica si pentru combaterea inflamatiilor; de lamaie - reparator si protector venos
• extract de castan - pentru intensificarea fluxului sanguin
• ulei de masline

Hirudina, este cea mai importanta componenta pe care lipitorile medicinale (hirudo medicinalis) o introduc in organismul omului atunci cand se hranesc. 

Pentru ca lipitoarea sa se poata hrani are nevoie ca sangele cu care se hraneste sa fie fluid, fara cheaguri. Pentru aceasta ea a creat hirudina, care este o substanta puternic anticoagulanta care dizolva agregatele plachetare (cheagurile) existente in sange. 

Aceste agregate plachetare consideram ca ar reprezenta cea mai importanta cauza de deces a oamenilor, deoarece ele astupa vasele de sange, ducand la fenomene de infarct miocardic, infarct arterial si accidente vasculare cerebrale. 

Hirudina are rolul de a fluidiza sangele si a permite o ciculatie libera a sangelui, ceea ce va duce la faptul ca peretii venosi sa nu mai fie presati din interior. 

Hirudina este principalul motiv pentru care in practica medicala traditionala se folosesc lipitori in tratamentul varicelor si a profilaxiei accidentelor vasculare crebrale.

MAI POTI CITI