Pareri forumuri Vetomune Twist Off pisici, prospect, cum se folosește, reduceri de pret

Urmărind opiniile de pe diverse forumuri despre Vetomune Twist Off se observa ca părerile cumpărătorilor sunt în generale bune, echilibrate, fimpresia principala fiind ca produsul oferă rezultate individuale maxime în îngrijirea sănătății cainilor si pisicilor.

Deseori cei care au utilizat  au mai căutat și informații despre: Vetomune forum am folosit, Vetomune pisici prospect, Vetomune pisici pareri, Vetomune caini emag, Vetaminex Hepatiale twist off

Vezi dacă Vetomune Twist Off funcționează  păreri forum, recenzii utilizatori, rezultate. Preț – cumpără la preț de depozit direct din farmacia online. Păreri – studii si rezultate clinice, mod de administrare, contraindicații și efecte secundare. 

VetoMune 120mg este un produs care sprijina imbunatatirea imunitatii non-specifice la caini si pisici, atat la nivel humoral, cat si la nivel celular. 

Este indicat pentru cateii in crestere, pentru cainii in varsta, pentru cainii ce prezinta risc ridicat de infectii sau boli virale si bacteriene, dar si pentru catelele gestante cu scopul de stimulare a imunitatii materne, ce va fi apoi transferata catre pui.

Proprietati si mod de utilizare:

Βeta-1,3/1,6-glucan prezent in compozitia produsului, este una dintre cele mai cunoscute substante cu proprietati imunostimulatoare. 

Are capacitatea de a stimuli direct mecanismul antimicrobial din organism sau poate sustine si intari efectul vaccinurilor de preventive.

Vetomune Twist Off pareri forum am folosit contraindicatii

Administrarea orala a beta-glucanului creste atat titrurile din mucoasa, cat si din ser a anticorpilor specifici IgG si IgA. Actiunea sa exacta asupra organismului depinde de legaturile dintre beta-glucan si receptorii specifici ai celulelor macrophage , neurofile, monocite sau dendritice si a limfocitelor NK. La momentul actual substanta este utilizata pe scara larga in productia de suplimente imuno-stimulatoare pentru caini si pisici.


HMB (acidul beta-hidroxy-metilbutirat) in afara de bine-cunoscuta sa actiune anti-catabolica, este deasemenea utilizat in perfectionarea si valorificarea activitatii metabolice si phagocitice a celulelor immune, prin cresterea numarului de celule ce produc anticorpi, ceea ce va conduce la stimularea sistemului imunitar.

Mod de administrare / Dozare:

Pentru caini si pisici cu greutate pana in 10 kg  -   1 capsula/ zi

Pentru caini cu greutatea peste 10 kg   -  2 capsule/ zi

Important: Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei sau a dietei in functie de nevoile specifice ale cainelui (pisicii) dumneavoastra. 

Acest medicament veterinar se elibereaza doar cu reteta

MAI POTI CITI