Păreri GEROVITAL MUST HAVE produse cosmetice cu ingrediente active eficiente, în concentrații mari

Să ne facem o părere despre noua gama de cosmetice Gerovital Must Have care se adresează în principal tinerilor din generația Z, care vor să arate și să se simtă bine, în concordanță cu ultimele trenduri.

Lansată sub conceptul „Știință pură. Îngrijire profundă. Must be Gerovital”, gama de cosmetice Must Have duce mai departe tradiția cercetării Gerovital, prin formule clinice eficiente și inovatoare, accesibile pentru îngrijirea acasă.

Gerovital Must Have conține șase produse cosmetice, dintre care patru seruri concentrate, în ambalaje practice, cu pipetă, pentru dozare optimă, precum și două creme hidratante pentru ten. 

Serul Hidratant conține o concentrație crescută de Niacinamidă, cu beneficii cosmetice precum: hidratare, efect antirid, protecție antiinflamatoare, diminuarea pigmentărilor și a porilor și reglarea secreției de sebum. Niacinamida, alături de Gluconatul de zinc, reglează activitatea glandelor sebacee. 

pareri cosmetice gerovital must have forum am folosit

Serul contur de ochi stimulează microcirculația și are puternice efecte antioxidante. Cafeina și Vitamina C din compoziție protejează pielea împotriva radicalilor liberi, netezesc ridurile fine și oferă luminozitate tenului. În plus, Escina, în combinație cu restul ingredientelor active din ser, ajută la combaterea cearcănelor și a pungilor de sub ochi.


♦ Serul antirid și fermitate asociază patru peptide care acționează sinergic pentru diminuarea ridurilor, creșterea elasticității pielii și a nivelului de hidratare a acesteia. 

Crema hidratantă cu SPF 15 și tentă naturală conține peptide de origine marină care, în asociere cu celelalte ingrediente din formulă, au un efect protector și hidratant, acționând atât în straturile profunde ale pielii, cât și în cele de suprafață. Pigmentul din formulă ajută la uniformizarea pielii și la estomparea eventualelor imperfecțiuni. 

Sorbetul-cremă booster hidratare, produs inovator prin structura sa, conține Niacinamidă, care îmbunătățește textura pielii și Acid Hialuronic cu efect de hidratare și întărire a barierei naturale de protecție a pielii. 

Serul de peeling exfoliază pielea și duce la regenerarea tenului din profunzime către suprafață. Pe lângă AHA, Vitamina C este prezentă într-o formulă foarte stabilă, acționând ca un agent eficient de iluminare. 

MAI POTI CITI