Pareri HERBAGETICA Alergy Stem Vegetal prospect, beneficii, mod de administrare si preturi

Urmărind opiniile de pe diverse forumuri despre HERBAGETICA  Alergy Stem Vegetal se observa ca părerile cumpărătorilor sunt în generale echilibrate, fără exagerări nici în sens pozitiv, nici negativ, impresia principala fiind ca produsul oferă rezultate individuale maxime si experiențe unice în îngrijirea sănătății.

Deseori cei care au utilizat  au mai căutat și informații despre: cat timp se ia HERBAGETICA Alergy Stem Vegetal, daca ingrasa, cine a folosit HERBAGETICA Alergy Stem Vegetal, contraindicatii si efecte secundare.

Vezi dacă HERBAGETICA Alergy Stem Vegetal funcționează  păreri forum, recenzii utilizatori, rezultate. Preț – cumpără la preț de depozit direct din farmacia online. Păreri – studii si rezultate clinice, mod de administrare, contraindicații și efecte secundare. 

Alergy Stem este un supliment alimentar recomandat pentru toate afectiunile care apar pe fond imunitar. Alga AFA asociata cu extractul de Lemn dulce si cu extractul de Trei frati patati are puternice efecte imunomodulatoare si antialergice, stimuland capacitatea naturala de aparare a organismului.

pareri am folosit HERBAGETICA Alergy Stem Vegetal

BENEFICII

- Extractul de Trei frati patati moduleaza sistemul imunitar, previne reactiile alergice si le diminueaza intensitatea. Este un puternic detoxifiant, elimina radicalii liberi din sange si ajuta la tranzitul intestinal.

- Alga AFA stimuleaza productia de celule stem si amplifica regenerarea celulelor T si a macrofagelor, componente esentiale ale sistemului imunitar.

- Extractul de Lemn-dulce garantat cu 12% Glicirizina are efect puternic antiinflamator, antialergic si antiaritmic. Efectul sau este similar cu cel al cortizonului, hormon esential pentru reducerea reactiilor de natura alergica. 

- Spirulina si Chlorella contin numeroase minerale si un nivel important de beta caroten, care are rolul de a proteja celulele si de a creste volumul de acid gama linoleic si ficocianina, substante care moduleaza raspunsul sistemului imunitar la diversi alergeni.


Ingrediente compozitie: 

• Trei-frati-patati (Viola tricolor) extract 4:1 – 60mg, 
• Urzica (Urtica dioica) extract 10:1 garantat cu 4% Polifenoli – 60 mg, 
• Acerola (Malphigia glabra) extract standardizat garantat cu 17% 
• Vitamina C naturala – 50 mg, 
• Lemn-dulce (Glycyrrhiza Glabra) extract standardizat garantat cu 12% Glicirizina – 50 mg, 
• Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), pulbere standardizata cu 50% proteine – 30 mg, 
• Spirulina (Spirulina maxima/Spirulina platensis) standardizata cu minim 60% Proteine – 50 mg, 
• Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae)– 40 mg, 
• Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract 10:1 garantat cu 20% Polizaharide – 40 mg

Mod de administrare:

Administrare adulți 1 capsulă de 3 ori pe zi
Administrare copii 1 capsulă de 2 ori pe zi

Contraindicatii si efecte secundare

Edeme cardio-renale, ciroza hepatica decompensata, colestaza. 

A nu se utiliza concomitent cu antiinflamatoare non-steroidiene, medicatie antihipertensiva, diuretice. 

A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza.

MAI POTI CITI