SilQ Forte păreri forumuri, prospect, compoziție, mod administrare și preț

Urmărind opiniile de pe diverse forumuri despre SilQ Forte, 15 capsule, Dr. Reddys se observa ca părerile cumpărătorilor sunt în generale echilibrate, fără exagerări nici în sens pozitiv, nici negativ, impresia principala fiind ca produsul oferă rezultate individuale maxime în îngrijirea sănătății.

Deseori cei care au utilizat  au mai căutat și informații despre: cât timp se ia silq forte, compoziție silq capsule, dacă îngrașă și ce contraindicații are.

Vezi dacă funcționează  păreri forum, recenzii utilizatori, rezultate. Preț – cumpără la preț de depozit direct din farmacia online. Păreri – studii si rezultate clinice, mod de administrare, contraindicații și efecte secundare. 

Ce este și pentru ce se folosește SilQ Forte, 15 capsule, Dr. Reddys

Supliment alimentar pe baza de silibina din extract de Armurariu (Siliphos®), colina, S-Adenozil L-Metionina (SAMe), complex de vitamine B si vitamina E. Combinatia de ingrediente din SilQ Forte contribuie la functionarea normala a ficatului.

BENEFICII

• Armurariul (Silybum marianum) contribuie la procesul de regenerare a celulelor hepatice si mentine functiile de baza ale ficatului.

pareri am folosit silq forte capsule cu silimarina

• S-Adenozil L-Metionina (SAMe) ajuta la sinteza glutationului, esential pentru apararea antioxidanta si sanatatea ficatului (functiilor ficatului).

• Colina contribuie la mentinerea functiei normale a ficatului si la metabolismul normal al lipidelor. Efectele benefice se obtin in conditiile unui consum de cel putin 82,5 mg colina.

• Tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), niacina, acidul pantotenic, vitamina B6 (piridoxina), vitamina B12 si biotina contribuie la metabolismul energetic normal.

• Riboflavina (Vitamina B2), vitaminele B6, B12, acidul folic si acidul pantotenic contribuie la reducerea oboselii si extenuarii.

• Colina, folatul, vitaminele B6 si B12 contribuie la metabolismul normal al homocisteinei.

• Riboflavina (vitamina B2) si vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.


Mod de administrare: Adulti - 1 capsula pe zi.

Contraindicații

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

A nu se lasă la îndemâna si la vederea copiilor mici.

A nu se administra copiilor si femeilor însărcinate, mamelor care alăptează, precum si celor care au hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Daca urmati un tratament antidepresiv, consultați un medic inainte de administrarea produsului.

Nu este recomandata administrarea produsului concomitent cu medicamente care cresc nivelul de serotonina si levodopa.

Produsul conține substanțe cu potențial alergen: lecitina din soia.

A se pastra la temperaturi sub 25⁰ C, la loc uscat si protejat de lumina.


MAI POTI CITI