4T Dieta Veterinara Intestinal Dog, Vetexpert, 12 Kg pareri, sfaturi, informatii, preturi si reduceri

4T Dieta Veterinara Intestinal Dog, Vetexpert, 12 Kg are in medie recenzii de peste 4,69 din 5 stele de la cei ce au cumparat produsul. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca 4T Dieta Veterinara Intestinal Dog, Vetexpert, 12 Kg este un produs veterinar, de calitate, eficient si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. 

Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele veterinare de calitate.
oferte bune reduceri de pret

Indicatii:

Dieta pentru caini cu intolerante digestive

Hrana completa si echilibrata pentru caini, recomandata in cazuri de dreglari ale absorbtiei intestinale si ale sistemului digestiv. 

Echilibreaza insuficientele datorate digestiei defectuoase si malabsorbtiei.nSpecii tinta: cainin

Descriere:

Continutul scazut de Uleiuri si Grasimi recomanda 4T VETERINARY DIET INTESTINAL DOG in tratamentul tuturor afectiunilor digestive ( Afectiuni Pancreatice). 

Hrana contine electroliti si ingrediente cu grad de digestibilitate ridicat, alaturi de o cantitate redusa de grasimi.

Conditii de depozitare: A se depozita in loc ferit de umezeala si expunere directa la soare, la temperaturi de pana la 25°C.nInformatii suplimentare: 

ATENTIE! Doar pentru uz veterinar! A nu se lasa la indemana copiilor! 

Respectati instructiunile de administrare.

Contactati medicul veterinar inainte de folosirea sau prelungirea utilizarii acestui produs, deoarece pot aparea schimbari de dozaj sau mod de folosire in functie de simptomele individuale ale animalului.

MAI POTI CITI