BiSeptol sirop, 100 ml pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre BiSeptol sirop, 100 ml extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse DACIA PLANT 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca BiSeptol sirop, 100 ml este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs DACIA PLANT un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. Suntem de parere ca BiSeptol sirop, 100 ml are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri am folosit biseptol siropSiropul BISEPTOL este un PRODUS NATURAL recomandat pentru SUSTINEREA SISTEMULUI IMUNITAR SI SANATATEA TRACTULUI RESPIRATOR.

Produsul contine Albastru de metilen, Miere de Salcam, Catina, Maslin, Echinacea, Anason-Stelat, Propolis, Astragalus, Ghimbir, ingrediente care STIMULEAZA IMUNITATEA si au efecte CALMANTE LA NIVELUL GATULUI SI FARINGELUI.

DE CE SA ALEGI BISEPTOL SIROP CU ALBASTRU DE METILEN SI EXTRACT CONCENTRAT DIN PLANTE?Viteza de actiune sporita datorita extractelor concetrate din plante din compozitie,Efecte puternice calmante la nivelul gatului si faringelui,Este conceput conform normelor europene de calitate si siguranta alimentara.

Beneficii BiSeptol sirop

Sustine sistemul imunitar,Sustine sanatatea tractului respirator superior,Sustine respiratia si ajuta la confortul respirator,Are efect calmant pentru gat si faringe,Ajuta la mentinerea secretiilor normale la nivelul tractului respirator,Contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar inferior,Contribuie la apararea naturala a organismului.

Ingrediente BiSeptol sirop

miere de salcam (78,99%), extract moale din plante, suc de fructe ÅŸi produse apicole [catina (Hippophae rhamnoides) - suc din fructe (25%), maslin (Olea europaea)- frunze (20%), echinacea (Echinacea purpurea) - parti aeriene (20%), anason-stelat (Illicium verum)- fructe (10%), propolis (10%), astragalus (Astragalus membranaceus) - radacini (8%), ghimbir (Zingiber officinale) - radacini (7%)] (20%), albastru de metilen 1% (1%), amestec de uleiuri esentiale [ienupar (Juniperus communis)(25%), pin (Pinus sylvestris)(25%), tea-tree (Melaleuca alternifolia)(25%), lamai (Citrus limonum) (25%)] (0,01%).

Raceala apare cu frecventa crescuta in anotimpul rece, fiind insotita de urmatoarele simptome

febra, dureri de cap, dureri musculare, tuse, obstructie nazala, frisoane, dureri de gat, stranut, precum si de alte manifestari.

In medicina ayurvedica, gripa si raceala presupun amplificarea calitatii de ''rece'' in corp, motiv pentru care, pentru a compensa acest dezechilibru recomanda ceaiuri si bai fierbinti, sauna, plante cu calitatea ''fierbinte'' sau ''cald'', precum si plante sudorifice.

Mod de administrare BiSeptol sirop

Adulţi şi tineri peste 15 ani

cate 2,5 ml de sirop de 3-4 ori pe zi.

Copii intre 7 ÅŸi 15 ani

cate 2,5 ml de sirop de 2-3 ori pe zi.

ContraindicatiiSarcina, alaptare, alergie la propolis/produse apicole sau la oricare dintre componentele produsului.

PrecautiiSe administreaza cu prudenţa persoanelor cu diabet zaharat.


MAI POTI CITI