Catalysis Viusid pulbere pentru cresterea imunitatii, 1 plic, 4g pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre Catalysis Viusid pulbere pentru cresterea imunitatii, 1 plic, 4g extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse CATALYSIS 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Catalysis Viusid pulbere pentru cresterea imunitatii, 1 plic, 4g este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs CATALYSIS un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. 

Suntem de parere ca Catalysis Viusid pulbere pentru cresterea imunitatii, 1 plic, 4g are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri


Viusid pulbere este un supliment alimentar destinat persoanelor cu o imunitate scazuta, inclusiv celor cu deficiente imunitare severe.

 Beneficii  Catalysis Viusid pulbere pentru cresterea imunitatii

Este imunostimulator, elimina stresul oxidativ generat ca o consecinta a infectiilor sau proceselor inflamatorii,

Datorita efectului puternic imunostimulator este indicat in perioada de alaptare pentru a creste apararea imunologica atat a mamei, cat si a sugarului, prin intermediul laptelui matern,

Micronutrientii au rol benefic demonstrat stiintific in alimentatia dietetica speciala a persoanelor diagnosticate cu infectie HIV/SIDA, hepatite cronice virale, ciroze hepatice, TBC, cancere, limfoame, leucemii, malarie si alte boli parazitare, psoriazis, scleroza multipla, infectii cu virusurile herpetice, papilloma, citomegalovirus, mononucleozic, SARS.

Ingrediente  Catalysis Viusid pulbere pentru cresterea imunitatii

Arginina,Glicina,Acid ascorbic (vitamina C),Glucozamina,Piridoxal (vitamina B6),Pantotenat de calciu (vitamina B5),Acid folic (vitamina B9),Ciancobalamina (vitamina B12),Extract de lamaie, de menta, de miere.

Mod de utilizare  Catalysis Viusid pulbere pentru cresterea imunitatii

Viusid pulbere se administreaza dupa mese, dizolvat in apa, ceai, suc de fructe sau lapte, timp de cel putin o luna.

Pentru copii este indicat un plic la 12 ore, iar pentru adulti un plic la 8 ore.

Este recomandata administrarea a 1-3 plicuri/zi in cazul persoanelor cu HIV/SIDA, care urmeaza sau nu tratament antiretroviral, al celor depistate cu cancer, hepatita cronica sau ciroza hepatica, TBC, psoriazis, leucemie, HPV si alte infectii cu virusuri herpetice etc.

Preparatul nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si nu este recomandat persoanelor care prezinta hipersensibilitate la unul dintre ingredientele continute.


MAI POTI CITI