Cele mai bune SFATURI ca să te ÎNGRAȘI. Alimente pentru îngrășare RAPIDĂ.

Înainte să vedem câte sfaturi verificat ca să te îngrași la picioare si fese, 
ce sa mănânci să te ingrași repede dacă vrei să te ingrași 10 kg iată câteva păreri despre suplimente alimentare pentru îngrășare.

Suplimentele pentru îngrășare trebuie utilizate după consultarea medicului, numai dacă este necesar, cu deficit de nutrienți. 

Corpul folosește aceste suplimente și acest lucru depinde de nevoile propriului organism. În plus, suplimentele care sunt frecvent legate de cerințele de creștere în greutate, sunt de obicei suplimente pline de carbohidrați.

Consumă cât mai multe Paste

Pastele sunt bogate în calorii, deoarece sunt pline de carbohidrați din cereale, astfel încât pot fi folosite ca bază a unei mese bogate în calorii.

Introdu în alimentația ta Granola

Este plină de nuci și ovăz care sunt perfecte pentru sănătatea ta. Dacă consumi un castron cu aproximativ 500 de calorii, care este potrivit și delicios la micul dejun, te vei îngrășa.

wiki ce sa mananc ca sa ma ingras 5 kg urgent

Schimbă-ți obiceiurile culinare

Mestecați alimentele în mod corespunzător pentru a vă îmbunătăți digestia. 

Evitați consumul prea mare de băuturi, inclusiv cafea și ceai, imediat după mese, deoarece acest lucru interzice amalgamarea mineralelor precum fierul. 

Urmăriți-vă creșterea în greutate, deoarece acest lucru este esențial; Este viguros să vă creșteți greutatea cu aproximativ 5 până la 6 kg pe lună.

Consumați mai multe proteine

O dietă bogată în proteine ​​vă poate ajuta să câștigați în masă în același timp cu antrenamentul cu greutăți.

Încercați să mâncați o masă bogată în proteine ​​pentru scurt timp după ce ați încheiat antrenamentul. Ai grijă ca dieta ta să conțină multe grăsimi în ea.

• Întreținerea este cea mai imperativă parte a procesului de îngrășare. 

Obiceiurile și sfaturile pe care le urmați pentru a vă îngrășa trebuie păstrate. 

Dacă începi să te simți și să te împiedici de rutină, vei renunța rapid la ceea ce ai câștigat și pentru care ai optat. 

Stabilește-ți obiectivele și atinge-le.

Este un subiect larg, totuși, dacă sunteți interesat să luați în greutate, urmați această listă pentru a găsi câteva sfaturi care vă ajută să vă îngrășați rapid și sănătos.

MAI POTI CITI