Dacia Plant Ceai paducel flori, 50 g pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre Dacia Plant Ceai paducel flori, 50 g extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse DACIA PLANT 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Dacia Plant Ceai paducel flori, 50 g este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs DACIA PLANT un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. Suntem de parere ca Dacia Plant Ceai paducel flori, 50 g are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri


Ceaiul din flori de paducel contribuie la functionarea normala a aparatului cardiovascular prin imbunatatirea fluxului coronarian si functiei cardiace, reducerea disconfortului la nivel cardiac, imbunatatirea tonusului cardiac si mentinerea in limite normale a ritmului cardiac.

Acest produs protejeaza organismul impotriva stresului.

Mod de preparare și administrare

• Intern:
Maceratul la rece – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. 

Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.

•Infuzia – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. 

Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.

MAI POTI CITI