DETERGENȚI de rufe BIO păreri recenzii recomandări buni pentru BEBELUȘI

Urmărind opiniile de pe diverse forumuri despre Detergent lichid Eco Bio pentru bebeluși Baby Anthyllisse 1000 ml observa ca părerile cumpărătorilor sunt în general bune, echilibrate, fără exagerări nici în sens pozitiv, nici negativ.

Deseori cei care au utilizat Detergentul de rufe lichid Eco Bio pentru bebeluși au mai căutat și informații despre: sano maxima bebe tei, recomandări dermalin detergent prețuri, reduceri sano maxima balsam bebeluși.

Vezi dacă funcționează Detergentul de rufe lichid Eco Bio Baby Anthyllis pentru bebeluși păreri forum, recenzii utilizatori, rezultate. Preț – cumpără la preț de depozit direct din farmacia online. 

Detergentul bio Baby Anthyllis este eficient pentru hainele bebelusilor si functioneaza bine atat cu tesaturile delicate, cat si cu pielea delicata. 

Acesta a fost testat dermatologic pe pielea sensibila, astfel incat s-a confirmat ca este sigur - chiar si pentru pielea atopica.

pareri forum recomandari Detergent le rufe Eco Bio pentru bebelusi

Este creat cu sapunuri si ingrediente pe baza de plante provenite din agricultura ecologica (agenti tensioactivi din ulei de rapita si ulei de masline). 

Nu deterioreaza tesaturile delicate si este potrivita si pentru spalarea lanii. 

Din acest motiv, este potrivit pentru ingrijirea scutecelor din panza. Poate fi utilizat atat pentru spalarea manuala, cat si pentru cea la masina.

Ideal pentru persoanele cu pielea extrem de sensibila, predispusa la alergii, care este iritata si alergica la hainele spalate cu detergenti de rufe din comert și pentru persoanele sensibile la parfumurile puternice, deoarece dupa spalarea cu Baby Anthyllis lichid, hainele degaja doar un parfum delicat si placut.


Nu contine sulfati, derivati din petrol, inalbitori, SLS si SLES, parfumuri artificiale si conservanti. 

Este testat dermatologic (nu provoaca alergii si este sigur chiar si pentru persoanele cu DA), este testat pentru nichel, cobalt si crom (mai putin de 0,4 ppm). 

Este vegan (nu contine substante de origine animala (de exemplu, lanolina) si derivate), nu a fost testat pe animale.

Mod de utilizare Detergent lichid Eco Bio pentru bebeluși Baby Anthyllisse 

• Spalare manuala: diluati cantitatea recomandata de produs in apa rece sau calduta (max. 40°C pentru materiale sintetice si 30°C pentru lana). 

Lasati rufele sa se inmoaie in apa timp de aproximativ 15 minute, apoi clatiti-le si uscati-le.

• In masina de spalat: turnati doza indicata in rezervor si selectati programul corespunzator. 

Pentru petele dificile, dupa ce ati verificat rezistenta culorii intr-un colt ascuns al tesaturii, turnati cateva picaturi de produs direct pe pata, masati usor si apoi spalati manual sau in masina de spalat.


MAI POTI CITI