Fypryst Spray caini si pisici pareri, sfaturi, informatii, preturi si reduceri

Fypryst Spray caini si pisici, 250 ml are in medie recenzii de peste 4,69 din 5 stele de la cei ce au utilizat cu succes produsul. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca Fypryst Spray, 250 ml este un produs veterinar, de calitate, eficient si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. 

Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele veterinare de calitate.

 
Fypryst Spray caini si pisici pareri am folositIndicatii Fypryst Spot On:

tratamentul si preventia infestatiilor cu purici (Ctenocephalides spp.) si capuse (Rhipicephalus spp., Dermacentor spp., Ixodes spp.) la caini si pisici

tratamentul si controlul dermatitelor alergice (FAD) cauzate de intepaturile puricilor, la caini.

preventia si tratamentul infestatiilor cu paduchi malofagi Trichodectes canis la caini.npreventia si tratamentul infestatiilor cu paduchi hematofagi Felicola subrostratus la pisici. 

Tratamentul lunar se recomanda in cazul in care exista risc crescut de infestatii repetate cu purici, in cazul in care cainii sunt alergici la intepaturile de purici si in caz de control de necesitate al infestatiei cu capuse sau cand se fac imbaieri frecvente cu sampoane hipoalergenice sau de inmuiere. 

In zonele unde nu exista un risc crescut de infestatii cu purici si capuse, solutia spot-on Fypryst poate fi administrata la fiecare doua sau trei luni.

Recomandari privind administrarea corecta:nEvitati contactul produsului cu ochii animalelor. Este importanta aplicarea produsului intr-un loc ferit unde animalul nu se poate linge si trebuie evitat ca animalele sa se linga unele pe altele. 

Exista posibilitatea ca nu toate capusele sa fie eliminate. Astfel, este imposibila excluderea completa a infectarii cu boli transmise de capuse, in conditii neprielnice.

Capusele vor muri pe gazda intre 24 si 48 de ore dupa infestare fara a se hrani cu sangele animalului.

Puricii animalelor domestice invadeaza frecvent culcusul acestora, acolo unde animalele dorm si se odihnesc, locuri ce trebuie tratate in mod regulat cu insecticide adecvate si curatate cu ajutorul unui aspirator, in cazul infestatiilor masive sau in momentul aplicarii masurilor de preventie. 

Produsul Fypryst solutie spot-on poate fi aplicat femelelor destinate reproductiei si femelelor gestante, precum si femelelor ce alapteaza. 

Caini: Capusele de pe animale trebuie indepartate inainte de utilizarea produsului pentru a micsora riscul bolilor transmisibile. 

Datele despre eficacitatea produsului dupa imbaierea animalelor sunt insuficiente, de aceea imbaierea nu se recomanda timp de 2 zile de la aplicarea medicamentului si nu se recomanda aplicarea a mai mult de o imbaiere saptamanala.

Sampoanele emoliente se pot folosi inainte de tratament dar, daca sunt utilizate saptamanal dupa aplicarea produsului, reduc durata de protectie impotriva puricilor pana la 5 saptamani. 

Imbaierea saptamanala cu sampon cu clorhexidina 2% nu afecteaza eficacitatea produsului impotriva puricilor, dupa cum reiese din studii efectuate pe o perioada de 6 saptamani. 

Dupa aplicarea produsului, nu lasati cainii sa inoate in ape curgatoare timp de 2 zile dupa administrarea produsului.

Pisici: Nu exista date suficiente in sprijinul eficacitatii produsului dupa baie/samponare la pisici. Cu toate acestea, bazandu-ne pe informatiile cu privire la eficacitatea produsului la cainii spalati cu sampon la doua zile dupa aplicarea produsului, imbaierea pisicilor nu se recomanda timp de doua zile dupa aplicarea produsului.

Precautii speciale pentru depozitare

A nu se lasa la indemana copiilor.  A se pastra in ambalajul original pentru a fi protejat de lumina. nAcest produs medicinal veterinar nu necesita conditii speciale de depozitare. 

Atentionari speciale

Produsul poate irita membranele mucoaselor si ochii. Evitati contactul produsului cu gura si ochii.

Animalele si persoanele cu hipersensibilitate la insecticide sau alcool nu trebuie sa intre in contact cu solutia spot-on Fypryst.

Evitati contactul direct al mainii cu produsul. In caz de contact accidental, spalati mainile cu apa si sapun. Nu puneti mana pe animalele tratate si nu lasati copiii sa se joace cu acestea pana ce locul de aplicare al produsului nu s-a uscat. Astfel, nu se recomanda aplicarea tratamentului in timpul zilei ci seara inainte de culcare. 

Nu fumati, nu beti si nu mancati in timp ce aplicati produsul. 

Reactii adverse 

In cazul in care animalele se ling, poate sa apara hipersalivatie de scurta durata datorata in principal excipientilor. 

Printre reactiile adverse extrem de rare, se pot observa reactii pasagere ale pielii la locul aplicarii medicamentului (caini: decolorarea pielii si caderea locala a parului, prurit si eritem; pisici: descuamarea pielii si caderea locala a parului, prurit si roseata) si prurit general cu alopecie.

Cu totul special s-au observat simptome neurologice reversibile (hiperestezie, depresie, nervozitate), hipersalivatie sau vomismente.nLa caini poate sa apara dispneea. 

Evitati supradozarea. 

Concentratia de fipronil din parul animalelor scade in timp, pana la atingerea unei concentratii de 1 µg/g la 2 luni dupa administrare.


MAI POTI CITI