Herpes Stop păreri forum capsule, prospect, beneficii, compoziție și cum se folosește

Urmărind opiniile de pe diverse forumuri despre Herpes Stop, 30 capsule, Parapharm se observa ca părerile cumpărătorilor sunt în general bune, echilibrate, fără exagerări.

Deseori cei care au utilizat  au mai căutat și informații despre: contraindicați și efecte adverse herpes stop, cât timp se face tratament, am folosit herpes stop

Vezi dacă capsulele Herpes Stop funcționează  păreri forum, recenzii utilizatori, rezultate. Preț – cumpără la preț de depozit direct din farmacia online. 

Suplimentul alimentar Herpes Stop este destinat persoanelor care sufera de aparitia periodica a unor eruptii veziculare, denumite herpes, datorate infectiei cu virusul Herpes simplex.

pareri am folosit herpesstop capsule

Suplimentarea alimentatiei cu aminoacidul L-lizina constituie un mijloc eficient de lupta impotriva acestui virus. 

Efectul lizinei se datoreaza competitivitatii lui cu L-arginina, cea din urma, fiind un factor esential pentru dezvoltarea virusului.

Totodata se recomanda evitarea alimentelor care contin mari cantitati de arginina: ciocolata, alunele, migdalele, miezul de nuca. 

Extractul din plantele medicinale Echinacea purpurea (echinacea) si Hypericum perforatum (sunatoare), sunt recunoscute pentru efectul lor stimulator asupra sistemului imunitar al organismului.

In acelasi scop in formula produsului s-a introdus propolisul (care contine flavonoizi), vitamina C si zincul. 

Acest supliment alimentar este un mijloc eficient pentru eliminarea simptomelor neplacute cauzate de virusul Herpes simplex.


Ingrediente compoziție: 

L- Lizina, acetat 321,20mg; 
Vitamina C 55,00mg; 
Extract uscat din Echinacea purpurea, echinacea 55,00mg; 
Extract uscat din Hypericum perforatum, sunatoare 55,00mg; 
Extract uscat de propolis 90% 27,50mg; 
Zinc, sub forma de gluconat 4,70mg.

Mod de administrare: 

Pentru reducerea duratei unei eruptii se va administra o doza de atac de 3 capsule (cu cel putin 200 de ml apa minerala, ceai sau suc de fructe), care la intervale de 2 ore se repeta de încă 2 ori. 

Cura se continua cu administrarea de 2 ori pe zi cate 3 capsule, pana la disparitia eruptiei dureroase. 

Pentru scaderea frecventei eruptiilor se consuma zilnic de 2 ori cate 2 capsule inainte cu 20 de minute de o masa principala, de preferinta pe stomacul gol.


MAI POTI CITI