Olygrip Zi și Noapte păreri comprimate, beneficii, compoziție și mod de administrare

Urmărind opiniile de pe diverse forumuri despre comprimatele Olygrip zi 500 mg / 60 mg si Olygrip noapte 500 mg / 25 mg se observa ca părerile cumpărătorilor sunt în general bune, echilibrate, impresia principala fiind ca produsul oferă rezultate maxime în tratamentul simptomatic pe termen scurt al congestiei nazale si a sinusurilor

Deseori cei care au utilizat  au mai căutat și informații despre: cât timp se ia Olygrip Zi și Noapte, ce contraindicații și efecte secundare are.

Vezi dacă Olygrip Zi și Noapte funcționează  păreri forum, recenzii utilizatori, rezultate. Preț – cumpără la preț de depozit direct din farmacia online. 

Comprimatele Olygrip Zi si Olygrip Noapte sunt indicate in tratamentul simptomatic pe termen scurt al congestiei nazale si a sinusurilor, asociat cu simptome de raceala si gripa, cum ar fi dureri, nevralgii si/sau febra doar in asociere cu simptomele care apar seara la culcare, care provoaca dificultati de adormire.

Olygrip Zi si Olygrip Noapte contine:

Comprimatele de culoare alba contin paracetamol (pentru calmarea durerilor) si clorhidrat de pseudoefedrina (decongestionant nazal) si sunt destinate utilizarii in timpul zilei.

Comprimatele filmate de culoare albastra contin paracetamol si clorhidrat de difenhidramina (antihistaminic care ajuta la eliminarea racelii si, astfel, amelioreaza somnul) si sunt destinate utilizarii doar seara la culcare.

olygrip zi si noapte pareri forum am folosit


Mod de administrare Olygrip Zi și Noapte

Adulti si adolescenti cu varsta de cel putin 15 ani: trebuie administrate zilnic patru comprimate.

Trebuie administrat un comprimat de culoare alba (paracetamol si pseudoefedrina) la fiecare 4-6 ore in timpul zilei (un comprimat dimineata, unul la pranz si unul dupa-amiaza). 

Nu luati mai mult de 3 comprimate de culoare alba de zi in cursul a 24 de ore. 

Trebuie administrat un comprimat de culoare albastra (paracetamol si difenhidramina) seara, inainte de culcare. Nu luati comprimatele de noapte in timpul zilei.

Varstnici: doza zilnica maxima nu trebuie sa depaseasca 60 mg/kg/zi (pana la maximum 2 g paracetamol pe zi) in urmatoarele situatii, cu exceptia cazului in care se indica altfel de catre un medic:

Greutate mai mica de 50 kg;
Alcoolism cronic;
Deshidratare;
Malnutritie cronica.

Olygrip este contraindicat la pacientii cu:

Hipersensibilitate la paracetamol, pseudoefedrina, difenhidramina sau la oricare dintre excipientii enumerati in prospect. 

Utilizare simultana a altor decongestionante simpatomimetice, betablocante sau inhibitori de monoaminoxidaza (MAOI) sau la mai putin de 14 zile de la oprirea
tratamentului cu MAOI. 

Utilizarea concomitenta de MAOI poate provoca o crestere a tensiunii arteriale sau o criza hipertensiva.

Boli cardiovasculare, inclusiv hipertensiune arteriala;
Diabet zaharat;
Feocromocitom;
Hipertiroidism;
Glaucom cu unghi inchis;
Insuficienta renala severa;
Retentie urinara la pacientii cu risc de aparitie a insuficientei respiratorii.

MAI POTI CITI