Păreri COLESTINOL remediu natural colesterol mărit. Prospect, compoziție, mod de administrare.

Colestinol tablete Darmaplant păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cel mai bun medicament pentru colesterol mărit, tratament naturist colesterol mărit forum.

 Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Opinii Negative- 0,45
3. Sentiment Neutru - 0,49


Un scor peste media de 0,50 arată o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,70 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Pentru alții, Colestiol  a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

colestinol pareri forum contraindicatii pret farmacie

Tu ai încercat și te-a ajutat? Lasă părerea ta despre in secțiunea de comentarii – indiferent că e o opinie pozitivă sau negativă. Cu cât mai multe păreri despre cu atât mai mult ne putem creiona o opinie obiectivă!


Suplimentul alimentar Colestinol, (30 tablete) mentine nivelul de colesterol in limite normale

Formula avansata, fabricata in Italia, ce contine doza recomandata de specialisti de Fitosteroli,  compusi naturali care se gasesc in plante si au o structura similara cu cea a colesterolului uman si este indicat pentru mentinerea / reducerea nivelului de colesterol , oferind o protectie sporita inimii si vaselor de sange.

Beneficii

Datorita combinatiei unice de Fitosteroli vegetali, plus alte ingrediente naturale si vitamine, Colestinol actioneaza pe mai multe cai:

- Ajuta la reglarea nivelului de colesterol, prin scaderea nivelului colesterolului LDL, fara a afecta nivelul colesterolului HDL.

- Mentine structura naturala a vaselor de sange, prin limitarea depunerii colesterolului la nivelul peretilor arteriali

- Sustine buna funcționare a inimii si a sistemului circulator

- Ajuta la reducerea nivelului trigliceridelor si a glicemiei

Compozitie per tableta:

Fitosteroli din Pin - 800 mg

Bergamota extract uscat polifenoli - 50 mg

Vitamina C  - 20 mg

Vitamina B1 (tiamina) - 0,275 mg

Vitamina B12 - 0.625 µg

Mod de administrare

1-2 tablete pe zi, pentru mentinerea  /reducerea nivelului de colesterol.


MAI POTI CITI