Păreri Elementales Ashwagandha Grădina Sănătății forum remedii naturale anxietate și depresie

Urmărind opiniile de pe diverse forumuri despre ASHWAGANDHA Novadiet  Elementales se observa ca părerile cumpărătorilor sunt în general bune, echilibrate, impresia principala fiind ca produsul oferă rezultate individuale maxime în tratamentul anxietății și depresiei.

Deseori cei care au utilizat capsulele vegane de ASHWAGANDHA Novadiet au mai căutat și informații despre: ashwagandha contraindicatii pareri forum, ashwagandha secom pareri, ashwagandha ksm-66 pareri, grădina sănătății ashwagandha beneficii si contraindicații

Vezi dacă ASHWAGANDHA Novadiet  Elementales funcționează  păreri forum, recenzii utilizatori, rezultate. Preț – cumpără la preț de depozit direct din farmacia online. Păreri – studii si rezultate clinice, mod de administrare, contraindicații și efecte secundare. 

ASHWAGANDHA din gama Novadiet Elementales este un supliment 100% natural Conține extract de Withania somnifera, cu efect adaptogen și energizant. 

Ashwagandhaa novadiet pareri am folosit contra depresiei

Ashwagandha (Withania somnifera) are un conținut ridicat de withanolide care îi conferă multiple proprietăți benefice pentru organism

Cea mai importantă dintre acestea este caracterul adaptogen, mai exact capacitatea de a ajuta corpul să facă față cu brio stress-ului de zi cu zi.

Prin sprijinul pentru întregul sistem nervos, Ashwagandha este recomandată în combaterea stărilor de stress și anxietate.

Ashwagandha promovează calitatea somnului, susține memoria și procesele cognitive, oferind proprietăți neuroprotectoare. 


Prin activitatea sa antioxidantă, poate contribui la prevenirea unor bolil neurodegenerative, cum ar fi Parkinson, Alzheimer sau Huntington.

Mod de administrare

Se consumă 1 capsulă pe zi, împreună cu un pahar cu apă.

A nu se depăși doza zilnică recomandată!

Condiții de păstrare: Se depozitează la loc răcoros (sub 30 grade Celsius).

A se consuma de preferință până la sfârșitul perioadei menționate pe ambalaj.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu-și propun să prevină, să diagnosticheze, să trateze sau să vindece nicio boală.

MAI POTI CITI