Păreri GLUTATION REDUS NewLIfe, prospect, compoziție, beneficii și reduceri de preț

Urmărind părerile de pe diverse forumuri despre GLUTATION REDUS 500 mg NewLIfe se observa ca opiniile cumpărătorilor sunt în general bune, echilibrate, fără exagerări nici în sens pozitiv, nici negativ, impresia principala fiind ca produsul oferă rezultate individuale maxime si experiențe unice în îngrijirea sănătății.

Deseori cei care au utilizat  au mai căutat și informații despre: adevarul despre glutation, glutatión natural contraindicații, cura cu glutation.

Vezi dacă Glutathionul Redus 500 mg funcționează  păreri forum, recenzii utilizatori, rezultate. Preț – cumpără la preț de depozit direct din farmacia online. Păreri – studii si rezultate clinice, mod de administrare, contraindicații și efecte secundare. 

Glutathionul, un antioxidant puternic, natural, a făcut obiectul a peste 100.000 de studii, dintre care multe au investigat efectele sale de protecție și potențialul terapeutic. 

Pe parcursul acestor cercetări, oamenii de știință au observat prezența nivelurilor scăzute de glutathion în multe boli. 

În special, au descoperit niveluri anormal de scăzute de glutathion în afecțiunile cardiovasculare, neurologice, în mai multe tipuri de cancer, în afecțiuni pulmonare, hepatice, renale și digestive.

Suplimentarea cu glutathion redus oferă astfel beneficii semnificative în prevenirea apariției afecțiunilor menționate și în susținerea apărării organismului.

Glutathionul Redus 500 mg pareri forum am folosit

BENEFICII

Antitumoral: stopează creșterea tumorilor (antimutagenic și anticarcinogenic);

Protector cardiovascular – scade nivelul de colesterol, împiedică peroxidarea lipidică, antiaterogen – împiedică formarea placilor de aterom (îngroșarea vaselor de sânge);

Antioxidant: este unul dintre cei mai puternici și importanți antioxidanți intracelulari ai organismului (neutralizează radicalii liberi și împiedică formarea lor); este numit “antioxidantul miraculos”; protejează mitochondriile;


Imunostimulator (stimulează formarea limfocitelor T, a celulelor NK-natural killer, a macrofagelor);

Protejează împotriva leziunilor și emboliilor cerebrale;

Protector pulmonar (astm, bronșite cronice, emfizem, fibroza chistică);

Benefic în afecțiuni oculare (degenerescentă maculară, cataractă);

Puternic antiviral (HIV, virusul Epstein Barr, coronavirus, hepatic B, C);

Cel mai puternic detoxifiant hepatic (neutralizează toxinele din ficat și le transformă în compuși hidrosolubili pe care îi elimina prin bilă și urină);

Adjuvant în tratamentele pancreatitelor (și cele alcoolice);

Mod de administrare

1-3 capsule/zi în timpul mesei sau conform recomandării consultantului de specialitate.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Contraindicații

Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau luați tratament medicamentos, este bine să consultați medicul înainte de a lua acest supliment. Evitați produsul dacă sunteți alergic la unul din compuși.Dacă apar reacții adverse, încetați imediat consumul și consultați un medic.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

MAI POTI CITI