TRANS-PTEROSTILBENE NewLife păreri, prospect, beneficii, compoziție și mod de administrare

Urmărind opiniile de pe diverse forumuri despre Trans-Pterostilbene 100 mg (extract standardizat de blueberry) NEWLIFE se observa ca părerile cumpărătorilor sunt în general bune, echilibrate, fără exagerări nici în sens pozitiv, nici negativ.

Deseori cei care au utilizat  au mai căutat și informații despre: am folosit suplimente newlife, Trans-Pterostilbene 100 mg contraindicații și efecte adverse, Trans-Pterostilbene dacă îngrașă și cât timp se ia.

Vezi dacă Trans-Pterostilbene 100 mg NewLife funcționează  păreri forum, recenzii utilizatori, rezultate. Preț – cumpără la preț de depozit direct din farmacia online. 

Trans-Pterostilben 60 capsule cu înveliș vegetal, este singurul supliment din România care are concentrație dublă de 100 mg, față de alte branduri (care au doar 50 mg), cu bioabsorbabilitate si efecte terapeutice net superioare.

Trans-Pterostilbene 100 mg pareri forum am folosit

Pterostilbenul este un compus natural, găsit în principal în afine (blueberries-vaccinium cyanococcus), struguri, arahide și în măduva de Pterocarpus marsupium (arborele kino indian), precum și în alte specii de arbuști cum ar fi anogeissus acuminat, rheum rhaponticum.

Pterostilbenul are o structură similară resveratrolului, ambii fiind stilbenoizi din clasa fitoalexine. Cu toate acestea, pterostilbenul are o biodisponibilitate mult mai mare, iar cercetările indică faptul că este și mai benefic și mai puternic decât resveratrolul.

BENEFICII

• Protejarea sistemului cardiovascular; ajută la reducerea nivelului seric al trigliceridelor, al LDL-colesterol și al indicelui aterogenic (depuneri de pe vasele de sânge), la reducerea inflamațiilor vasculare, la meținerea tensiunii arteriale sănătoase, menținerea fluxului normal sangvin;

•  Îmbunătățirea functiilor mitocondriale (producerea de energie, controlul diviziunii celulare, respirația celulară, menținerea temperaturii corpului, echilibrul calciului, susținerea imunității, apoptozei, sinteza hemoglobinei, susținerea proceselor metabolice, etc.);

• Inhibă apariția/dezvoltarea unor forme de cancer (sân, cerebral, al coloanei, pulmonar, colon și prostată), prin modificarea ciclului celular, inducerea apoptozei și inhibarea proliferării altor tipuri de cancer (celule sau metastaze);

• Protejează împotriva deteriorării celulare, protejează ADN-ul și previne mutațiile care ar putea duce la cancer.

• Poate proteja împotriva unor degenerescențe și daune care au loc pe măsură ce îmbătrânim, promovând longevitatea;

• Acțiune pozitivă asupra transportului de electroni, sintezei și funcțiilor proteinelor mitocondriale;


Ingrediente compoziție

Trans-Pterostilbene…100 mg (extract standardizat de blueberry) puritate 99%.

Capsula: hidroxipropilmetilceluloza; agent de încărcare:amidon porumb; agenți antiaglomeranți: talc, săruri de magneziu ale acizilor grași

Nu conține zahăr, gluten, lactoză, conservanți, arome sau coloranți artificiali, drojdie, soia.

Mod de utilizare TRANS-PTEROSTILBENE NewLife

1capsulă/zi la masă sau conform recomandării specialistului.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!ț

Contraindicații și efecte adverse

A nu se consuma de persoane care se afla sub tratament cu medicamente pentru controlul glicemiei!

Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub tratament cu medicamente, înainte de utilizare consultați un medic.

A nu se consuma dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele produsului! Dacă apar reacții adverse, încetați imediat consumul și consultați un medic.

Produsul este un supliment alimentar și nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos! A se păstra în flaconul original, bine închis, la temperatura camerei, ferit de razele soarelui!


MAI POTI CITI