Zaharina 19 mg x 100 comprimate pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre Zaharina 19 mg x 100 comprimate extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse ZENTIVA 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Zaharina 19 mg x 100 comprimate este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs ZENTIVA un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. Suntem de parere ca Zaharina 19 mg x 100 comprimate are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri


Indulcitor sintetic, fara calorii, de circa 300 de ori mai dulce decat sucroza, Zaharina reprezinta o alternativa a zaharului pentru persoanele care sufera de diabet, dar si pentru cei care vor sa slabeasca.

Aceasta se absoarbe rapid in tractul digestiv si se elimina, nemodificata, aproape in totalitate prin urina, in decurs de 24-48 de ore, fiind practic lipsita de orice actiune farmacologica.

Zaharina se utilizeaza atat pentru indulcirea ceaiului, cafelei si a altor lichide, precum si a   diverselor alimente, adaugand-se dupa prepararea lor termica.

MAI POTI CITI