Alfor T-spray pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre Alfor T-spray, 110ml extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse TIS FARMACEUTIC 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Alfor T-spray, 110ml este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs TIS FARMACEUTIC un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. Suntem de parere ca Alfor T-spray, 110ml are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri


Daca te confrunti cu problema transpiratiei excesive a picioarelor, antebratelor si axilelor, TIS Alfor T-spray este solutia pentru tine.

Contine alaun de potasiu cu actiune antiseptica si astringenta, care previne mirosul neplacut al picioarelor si impiedica raspandirea bacteriilor.

Piatra de alaun este un deodorant natural, compus dintr-un singur “ingredient”, care poate dura ani de zile, dacă nu se sparte accidental. 

Ca o alternativă la deodorante convenționale, piatra de alaun este 100% naturala și conține săruri minerale pure de alaun de potasiu extrase din cariere naturale.

Actioneaza ca un deodorant, lăsând o peliculă fină sărata, ușor alcalina pe piele, prevenind creșterea de microbi (bacterii) Zero bacterii = nici un miros! Menține pielea proaspătă și dezodorizata toată ziua. 

Ele permit, de asemenea, pielii sa transpire, un proces biologic esențial, și au avantajul de a nu păta hainele.

In plus, Tis Alfor T-Spray contine extract de coada soricelului, care ajuta la eliminarea toxinelor prin transpiratie si are efect astringent.

MAI POTI CITI