Amflee Dog 3 Pipete x 67mg- S (2-10 Kg) pareri, sfaturi, informatii, preturi si reduceri

Amflee Dog 3 Pipete x 67mg- S (2-10 Kg) are in medie recenzii de peste 4,63 din 5 stele de la cei ce au cumparat produsul. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca Amflee Dog 3 Pipete x 67mg- S (2-10 Kg) este un produs veterinar, de calitate, eficient si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. 

Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele veterinare de calitate.
oferte bune reduceri de pret

Pipeta antiparazitara pentru caini de talie mica, cu greutatea cuprinsa intre 2 si 10 kilograme, care previne si trateaza infestatia cu purici si capuse. 

INDICATII DE UTILIZARE:n

Tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici (Ctenocephalides spp), capuse (Rhipicephalus spp., Dermacentor spp., Ixodes spp.) si a infestatiilor cu paduchi malofagi Trichodectes canis la caini. 

Produsul are o eficacitate insecticida persistenta de pana la 2 luni impotriva puricilor si o eficacitate acaricida de pana la 4 saptamani impotriva capuselor. 

Produsul poate fi utilizat ca parte a strategiei de tratament pentru dermatita alergica cauzata de intepaturile puricilor (FAD), in cazul in care aceasta a fost anterior diagnosticata de catre medicul veterinar. 

CONTRAINDICATII:

In absenta datelor disponibile, produsul nu se utilizeaza la cateii cu varsta mai mica de 8 saptamani si/sau cu greutatea mai mica de 2 kg. 

Nu se utilizeaza la animalele bolnave (boli sistemice, febra) sau la cele aflate in convalescenta. 

Nu se utilizeaza la iepuri, datorita riscului de aparitie a unor reactii adverse sau chiar a mortii. 

Nu se utilizeaza la pisici, deoarece poate duce la supradozare. 

Nu se utilizeaza in caz de hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre excipienti. 

PRECAUTII:

Capusele prezente pe animale trebuie indepartate inainte de utilizarea produsului, pentru a micsora riscul bolilor transmisibile.

Se recomanda evitarea baii sau imersiunii in apa timp de 2 zile de la aplicarea produsului si evitarea imbaierii mai frecvente de o data pe saptamana, deoarece nu au fost efectuate studii care sa investigheze eficacitatea produsului in aceste conditii.

Sampoanele emoliente se pot utiliza inainte de tratament, dar cand sunt utilizate saptamanal dupa aplicarea produsului, reduc durata de protectie impotriva puricilor la aproximativ 5 saptamani.

Imbaierea saptamanala cu sampon medicamentat ce contine clorhexidina 2% nu afecteaza eficacitatea produsului impotriva puricilor, dupa cum reiese dintr-un studiu pe termen lung de 6 saptamani.

Sporadic, pot aparea capuse. Astfel, este imposibila excluderea completa a transmiterii de boli infectioase prin capuse, daca sunt conditii neprielnice. 

De regula, capusele vor fi omorate si vor cadea de pe gazda in 24 - 48 de ore dupa infestare, fara a se hrani cu sangele animalului. Atasarea sporadica de capuse nu poate fi exclusa in timpul perioadei de eficacitate a produsului.

Puricii animalelor de companie adesea infesteaza cosul animalelor, locurile unde animalele dorm si se odihnesc, cum ar fi covorul si mobilierul moale, care trebuie tratate in mod regulat cu insecticide adecvate si curatate cu ajutorul unui aspirator, in cazul infestatiilor masive sau in momentul inceperii aplicarii masurilor de control.

Evitati contactul produsului cu ochii animalului. Este important sa va asigurati ca produsul este aplicat intr-un loc unde animalul nu se poate linge si trebuie evitat ca animalele sa se linga unele pe celelalte dupa tratament. 

Cainilor nu trebuie sa li se permita sa inoate in ape curgatoare timp de 2 zile dupa aplicare. Produsul poate cauza iritarea mucoaselor si a ochilor. De aceea, evitati contactul produsului cu gura si ochii.

Spalati mainile dupa utilizare. Nu puneti mana pe animalele tratate si nu lasati copiii sa se joace cu acestea, pana cand locul de aplicare a produsului s-a uscat. 

Astfel, nu se recomanda aplicarea tratamentului in timpul zilei, ci seara inainte de culcare, iar animalelor tratate nu li se va permite sa doarma cu proprietarii lor, mai ales cu copiii. 

Nu fumati, nu beti si nu mancati in timp ce aplicati produsul. 

REACTII ADVERSE:

In cazul in care animalele ling locul de aplicare, poate aparea hipersalivatie de scurta durata, datorata in principal naturii excipientilor

Dupa utilizare, printre reactiile adverse extrem de rare se pot observa reactii cutanate pasagere la locul de aplicare (decolorarea pielii si alopecie locala, prurit, eritem) si prurit generalizat sau alopecie.

In mod exceptional, dupa utilizare s-au observat hipersalivatie, simptome neurologice reversibile (hiperestezie, depresie, semne nervoase), semne respiratorii sau voma.

MAI POTI CITI