AUR coloidal PureGold 25ppm Pure Alchemy pareri, an folosit, preturi mici online

Aur coloidal PureGold 25ppm | Pure Alchemy Din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs si afirma ca datorita lui si-au imbunatatit starea de sanatate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.

pareri reale preturi reduse

Pure Gold, este aur coloidal, cu puritatea garantata de furnizori de renume ca fiind de 99,99% (o valoare mai mare fiind dealtfel nesemnificativa pentru puritatea aurului coloidal).

Dispersia coloidala este realizata in apa distilata ultrapura (conductivitatea mai mica decat 0,1 microSiemens/cm), si structurata polimodal (fizic si energetic).

Pure Gold este un supliment mineral, cu o eficienta deosebita datorita particulelor cu dimensiuni foarte mici (5-8nm). 

Producerea este realizata printr-un procedeu special, unic in Europa, prin care se obtin coloizi stabili, la concentratii semnificative din punct de vedere terapeutic.

Pure Gold este un aur pur coloidal, fara continut ionic (sub forma ionica, aurul poate fi daunator celulelor nervoase). 

El este produs din metal pur, si nu din substante chimice. In acest fel, el nu contine cloruri, precum unele produse din EU si chiar din Romania.

Caracteristicile produsului sunt asadar:

 - puritate 99,99% - particule ultrafine
 - media intre 5 si 8nm 
- suprafata activa maxima 
- apa ultrapura, structurata 
- concentratie reala, corecta

Siguranta culoare si depozitare

Produsul contine aur si apa distilata. Din acest motiv, nu este un produs periculos. Se depoziteaza, de preferinta, ferit de lumina solara directa, dar refrigerarea nu este necesara. 

Nu este sensibil la campuri electromagnetice normale: GSM, TV, calculatoare, sisteme audio. 

Durata de viata este foarte mare, mult mai mare decat cea precizata pe eticheta. In conditii ideale, ea poate fi de ani, sau chiar zeci de ani. 

Culoarea produselor coloidale Pure Alchemy poate varia in functie de tipul produsului (argint coloidal, aur coloidal, cupru coloidal, zinc coloidal etc) de la incolor, la nunate de galbui, nuante de rozaliu, rosiatic, galben, gri sau brun, asta si in functie de concentratie. 

Daca produsul s-a depus in mare parte, devenind eventual incolor, se poate agita usor pentru a-l reface temporar, si utiliza ca atare.

Reactii adverse

Acest produs nu prezinta in mod normal efecte adverse. Cazurile de alergii la metale, de obicei, nu se aplica si aurului. Totusi, in cazul in care exista o asemenea suspiciune, se poate testa compatibilitatea produsului pe o portiune sensibila a pielii. In extrem de rare cazuri, aurul coloidal poate crea stari de agitatie mentala sau nervozitate. In asemenea cazuri se va reduce mult doza sau se va dilua mult produsul, si se va creste gradat doza/concentratia.

Utilizare

Doza de intretinere este de 1-2 linguri, de 1-3 ori zilnic. Acestea sunt cantitati reduse, care vor avea efecte specifice tonice, atat pe plan energetic cat si emotional, de homeostazie, mai ales daca produsul este mentiunut o perioada in cavitatea bucala.

Se pot utiliza cantitati mai ridicate, in special in cazul in care exista anumite probleme la nivelul articulatiilor, la nivel cerebral, sau la nivel circulator. De preferinta, se va utiliza in mod similar, cu mentinerea atenta in cavitatea bucala.

Cantitatile maxime utilizate (dupa stiinta noastra), sunt de circa 8-10 linguri pe zi, de catre o persoana adulta. Fiind un produs nontoxic, cantitatile ridicate nu reprezinta in general o problema. Cu toate acestea, este bine si firesc ca fiecare sa isi stabileasca o doza optima, prin teste succesive.

O alta posibilitate de utilizare este prin diluare in apa plata a cantitatii dorite pentru o zi, si consumul gradat al apei respective.

In cazul copiilor, dozele precizate se vor reduce proportional pe baza greutatii corporale (fata de cea a unui adult). 480ml

MAI POTI CITI