Caniviton Advanced X pentru câini pareri, sfaturi, informatii, preturi si reduceri

Caniviton Advanced X 30 comprimate masticabile are in medie recenzii de peste 4,65 din 5 stele de la cei ce au cumparat produsul. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca Caniviton Advanced X 30 comprimate masticabile este un produs veterinar, de calitate, eficient si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. 

Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. 

Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele veterinare de calitate.
oferte bune reduceri de pret

CANIVITON Advanced contine UCII, acizi grasi omega-3 si vitamina E, oferind o abordare inovatoare, noua de ingrijire in comun, sub forma unei muscaturi foarte gustoase de mestecat (Chews). 

O doza pe zi este suficient pentru cainii de toate clasele de greutate.

Utilizare sugerată:

- Inițial, 1 tabletă masticabilă zilnic timp de până la 3 luni, indiferent de mărimea câinelui.

- Se recomandă ca avizul medicului veterinar să fie solicitat înainte de utilizare sau înainte de a prelungi perioada de aplicare.

- Utilizați produsul în conformitate cu recomandările dietetice.

- Asigurați întotdeauna apă potabilă.

Ingrediente:

Glicerină, drojdie de bere, făină de ovăz, făină integrală, fulgi de ovăz, pulbere de ficat de pui, ulei de in, UCII® cartilaj de pasăre sub formă de pudră (conținut de clorură de potasiu: 0,44%, colagen total: 0,36% (cu colagen de tip II nesaturat)) 1,47 %, ulei de pește (sursa EPA), pectină, maldextrină zaharoză, sulfat de calciu dihidrat, polietilenglicol.


MAI POTI CITI