Care sunt cele mai bune Suplimente cu Proteine care se folosesc des pentru beneficii

Cele mai des utilizate și bune suplimente cu proteine cu beneficii maxime cu rol esențial în dezvoltarea mușchilor, refacerea țesuturilor, precum și în producerea de enzime și hormoni sunt în principal următoarele:

Suplimentele cu proteine pe baza de soia 

Proteinele din soia sunt alternativa perfecta la proteinele din zer sau cazeina, in cazul persoanelor care nu consuma lapte din diferite motive. 

De asemenea, proteinele pe baza de soia conțin toți aminoacizii esențiali pentru buna funcționare a proceselor organice importante: lizina, histidina, treonina, metionina, valina, isoleucina, leucina, fenilalanina și triptofanul

Suplimentele proteice pe bază de zer 

Suplimentele cu proteine din zer se numără printre cele mai utilizate astfel de soluții pentru dieta celor care fac sport. 

parer preturi mici suplimente cu proteine

Zerul este proteină solubilă în apă. Este, de asemenea, o proteină completă, ceea ce înseamnă că include toți cei 9 aminoacizi esențiali, asimilați atunci când urmezi o dietă corectă. 

Organismul are capacitatea de a absorbi rapid și ușor proteine din zer. 


Suplimentele pe bază de cazeină

Aceste suplimente proteice pe bază de cazeină sunt bogate în glutamină, aminoacid ce poate stimula procesul de refacere musculară, după sesiunea de antrenament. 

Însă Cazeina provine din lactate, ceea ce o face nepotrivită pentru vegani și persoanele cu intoleranță la lactoză. Organismul uman digeră mai lent această proteină. 

Suplimentele cu proteine pe baza de mazăre

Proteinele din mazăre reprezinta o alternativă inspirată la suplimentele proteice cele pe bază de soia sau lactate. 

Acestea sunt o sursă importantă de arginină, aminoacid cu rol important în procesul de detoxifiere a ficatului. 

De asemenea, ajută la normalizarea tensiunii arteriale, poate avea un rol important în stimularea potenței și reduce valorile colesterolului rău din organism. 

MAI POTI CITI