Cele mai bune BALSAMURI pentru buze uscate, crăpate. Recomandări ce trebuie să conțină.

Păreri care sunt cele mai bune BALSAMURI pentru buze uscate, crăpate, ce trebuie să conțină și cum se folosesc

Pielea buzelor se usucă repede, crapă repede, dar, pe de altă parte, se și reface repede cu puțin ajutor.

Aici intervine balsamul de buze. Balsamurile de buze sunt produse create pentru a înlocui umezeala pierdută și pentru a crea o barieră de protecție spre a preveni deteriorarea ulterioară.

Dar nu toate balsamurile pentru buze sunt create în același mod. 

Iată ce te sfătuiesc specialiștii la ce să te uiți atunci când alegi un balsam de buze

pareru recomandari balsamuri bune pentru buze uscate crapate

• Trebuie să conțină siliconi și alte ingrediente pe bază de petrol

• Să conțină acidul hialuronic și glicerina

• Să conțină acizi grași pe bază de plante, cum ar fi uleiul de floarea-soarelui și untul de cacao

De ce să conțină toate acestea? Pentru ca efectul să fie unul de hidratare, de refacere, de susținere a elasticității pielii.

Ingrediente de evitat în produsele de îngrijire a buzelor, inclusiv în balsamurile pentru buze:

Ceară – Dacă utilizați un balsam cu conținut ridicat de ceară, uleiurile balsamului se vor uza rapid, lăsându-vă cu stratul de ceară care vă acoperă buzele. Acest lucru poate face buzele să se simtă strânse și să absoarbă umezeala

Un balsam grozav, natural, compatibil cu buzele, se va uza fără probleme și îți va lăsa buzele să se simtă mereu mai bine decât înainte.

Uleiuri esențiale și parfumuri sintetice – evită mentolul și toate parfumurile sintetice. Iar, dacă buzele tale sunt iritate sau sensibile, se recomandă să fii atent la uleiurile esențiale din produsele de îngrijire a buzelor.

Îți recomandăm Balsamul de buze Nuxe Rêve de Miel care regenerează buzele uscate, datorită unei combinații de miere de albine și uleiuri vegetale rare.

Buzele crăpate sunt o problemă persistentă de îngrijire a pielii uscate. De obicei, clima și vremea sunt în mare parte de vină, alături de umezirea cu salivă excesivă a buzelor. Chiar și unele medicamente pot contribui la uscarea buzelor.

Mai mult, putem suplimenta rutina zilnică de îngrijire a pielii prin administrarea cu rigurozitate a următoarelor suplimente pentru păr și piele: 

suplimente cu colagen, acid hialuronic, vitamina E, vitamina C, zinc, vitamina D, grăsimi Omega 3, probiotice. 

Nu uita că o alimentație bogată în antioxidanți reduce apariția radicalilor liberi și scade riscul de îmbătrânire prematură a pielii.


MAI POTI CITI