Cum să scapi de Sindromul Picioarelor Reci fără băi fierbinți și șosete de lână

Odată cu apariția vremii reci, mulți oameni se confruntă cu o răcire severă a mâinilor și picioarelor. Acest lucru implică nu numai disconfort, ci și riscul de a răci. 

Vă spunem cum să reglați temperatura picioarelor într-un mod neobișnuit - dacă nu este posibil să purtați constant șosete de lână, alergați sau faceți băi fierbinți.

Mâinile și picioarele reci sunt o problemă comună care devine deosebit de pronunțată și neplăcută în perioada toamnă-iarnă. 

Datorită acestei caracteristici, mulți oameni simt că îngheață, chiar dacă toată lumea din jur se simte confortabil la temperatura actuală. 

În plus, sindromul picioarelor reci te face să răcești mai ușor, iar rigiditatea constantă poate fi un semn de boală gravă!

tratament naturist sindromul picioarelor reci

Există multe modalități de a-ți încălzi rapid picioarele. Dar uneori pur și simplu nu avem suficient timp să le exersăm. 

De exemplu, puteți face o baie fierbinte numai după ce vii acasă de la serviciu și termini toate treburile casnice. Și șosetele de lână sunt foarte înțepătoare - iar purtarea lor este extrem de neplăcută.

Principiul principal al combaterii mâinilor și picioarelor reci este accelerarea circulației sângelui. Sportul, masajul, medicamentele și, de asemenea, ... schimbările în preferințele culinare pot fi eficiente în această problemă.

După cum știți, multe condimente accelerează metabolismul nu mai rău decât metodele mai active de rezolvare a problemelor legate de picioarele reci. 

Desigur, nu trebuie să vă așteptați la o reducere a taliei mâncând doar o supă fierbinte și picantă la prânz. Dar este foarte posibil să contați pe eliminarea sindromului picioarelor reci!

Adaugă mai multe condimente „fierbinți” în dieta ta: piper, usturoi, ghimbir, turmeric. Puteți chiar să faceți băuturi mai utile - dacă puneți în ele un vârf de scorțișoară sau cuișoare. 

În plus, sunt foarte gustoase. Principalul lucru este să nu exagerați cu condimentele dacă aveți probleme cu tractul gastrointestinal.


MAI POTI CITI