Daxxify lucruri de știut despre noua Alternativă la Botox. Ce preț are și unde se face tratamentul.

Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) a aprobat Daxxify, un nou medicament injectabil pentru netezirea ridurilor faciale la adulți, pe care dermatologii îl consideră primul concurent major al Botoxului care a apărut în decenii.

Daxxify face parte dintr-o familie de medicamente cunoscute sub numele de neuromodulatoare, care include medicamentele Botox, Dysport, Xeomin și Jeuveau 

Efectele acestor neuromodulatoare consacrate durează de obicei aproximativ 3 luni, conform  Societății Americane de Chirurgie Dermatologică.

În studiile clinice transmise FDA pentru aprobare, 80 la sută dintre persoanele care au folosit Daxxify nu au avut riduri faciale minime vizibile după 4 luni, iar aproximativ jumătate dintre participanți au avut încă puține dovezi de riduri la șase luni. 

pareri daxxify alternativa moderna mai buna la botox

Daxxify este diferit de Botox în multe moduri

Un lucru care diferențiază Daxxify de Botox și de alți neuromodulatori este durata eficacității sale, spun dermatologii. 

În timp ce majoritatea celorlalte produse sunt raportate că durează undeva în intervalul de la trei până la cinci luni, majoritatea pacienților obțin doar un efect de aproximativ trei luni

Se raportează că rezultatele cu Daxxify vor dura aproximativ șase luni, ceea ce înseamnă, în cele din urmă, mai puține călătorii la cabinet și pacienți mai fericiți.

Efectele secundare pentru Daxxify au părut a fi minime

În studiile clinice, cercetătorii nu au observat efecte secundare grave legate de tratament.

Cele mai frecvente efecte secundare observate în studiile clinice au fost durerea de cap, experimentată de 6% dintre utilizatori, urmată de pleoapele căzute, experimentate de 2% dintre utilizatori, și asimetria facială, experimentată de 1% dintre utilizatori. 

Nu este clar cât va costa Daxxif

Deși unii oameni s-ar putea să nu aibă nevoie să se prezinte la dermatolog la fel de des pentru injecțiile cu Daxxify, așa cum o fac pentru Botox sau alți neuromodulatori, acest lucru s-ar putea să nu se traducă în economisirea de bani a oamenilor, spun dermatologii. 

Asta pentru că prețul va fi probabil mai mare pentru Daxxify decât pentru Botox


MAI POTI CITI