IRYPLUS WIPES-POCKET, 15 servetele umede pareri, sfaturi, informatii, preturi si reduceri

IRYPLUS WIPES-POCKET, 15 servetele umede are in medie recenzii de peste 4,68 din 5 stele de la cei ce au cumparat produsul. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca IRYPLUS WIPES-POCKET, 15 servetele umede este un produs veterinar, de calitate, eficient si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. 

Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. 

Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele veterinare de calitate.
oferte bune reduceri de pret

IRYPLUS WIPES-POCKET, 15 servetele umede

Indicatii

Servetele umede pentru curatarea zonei oculare/ perioculare. 

Indeparteaza fara durere depunerile si mucusul din zona perioculara, datorita componentelor cu proprietati de calmare si hidratare.

Specii tinta: caini, pisici

Mod de utilizare:

Folositi servetelele pentru a indeparta depunerile si mucusul din zona perioculara 

Ingrediente: Apa deionizata – sodiu fosfat dibazic- clorura de sodiu – hidroxietilceluloza – fosfat de sodiu monobazic- sodiu EDTA – clorhexidina digluconat – clorura benzalconiu –Apa distilata de Hamamelis- Apa distilata de musetel.

Descriere:

Hammamelis: in compozitia chimica a plantei se regasesc taninuri 3 – 10% (taninuri galice, catehine condensate, acid galic liber), hamameloza, flavonoide (antioxidanti) si ulei volatil.

Substantele benefice din hamamelis au efecte antiinflamatorii, antimicrobiene, vasoconstrictoare si tonice vasculare. 

Formula cu hamamelis este eficienta impotriva bacteriei Staphylococcus aureus si a ciupercii Candida albicans. Contine vitamina P.

Uleiul volatil obtinut din florile de musetel are un continut ridicat de camazulena (anti-inflamator) si bisabolol (anti-iritant, anti-inflamator, antimicrobian). 

A fost demonstrate eficienta plantei in calmarea inflamatiilor. Efect antialergic

Ambalaj: pachet 15 servetele umede

Conditii de depozitare: A se depozita in loc ferit de umezeala si expunere directa la soare, la temperaturi de pana la 25°C. 

ATENTIE! Doar pentru uz veterinar! A nu se lasa la indemana copiilor! Respectati instructiunile de pe ambalaj. Dupa folosire pastrati ambalajul inchis corespunzator!


MAI POTI CITI