Lacrisifi solutie oftalmica, 10 ml pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre Lacrisifi solutie oftalmica, 10 ml extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse SIFI 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Lacrisifi solutie oftalmica, 10 ml este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs SIFI un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. Suntem de parere ca Lacrisifi solutie oftalmica, 10 ml are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri

Solutia oftalmica Lacrisifi este indicata in ameliorarea simptomelor cauzate de iritatiile oculare din cauze diverse (poluare, praf, vant, nisip, smog sau sarea din apa de mare).

Solutia oftalmica Lacrisifi actioneaza la nivel local pentru indepartarea substantelor iritante sau a corpilor straini.

Lacrisifi este o solutie oftalmica bine tolerata la nivel local atunci cand este instilata in sacul conjunctival, dupa cum au demonstrat evaluarile clinice.

Solutia oftalmica Lacrisifi este indicata si ca adjuvant in tratarea sindroamelor sicca , inclusiv pentru persoanele care poarta lentile de contact sau lucreaza in medii iritante pentru ochi.

MAI POTI CITI