Pareri Kit Uleiuri esentiale Digestie Usoara | SOiL indicatii prospect, preturi reduse online

Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina produsului Kit Uleiuri esentiale Digestie Usoara | SOiL. 

Majoritatea produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput.

Plafarul online ofera o gama de produse naturiste vasta, adresandu-se tuturor celor care au nevoie de o alinare naturala.

Plafarele online au tincturi, uleiuri, ceaiuri, suplimente si alimente Bio la preturi avantajoase, iar rezultatele se pot simti imediat dupa administrare.

pareri reale preturi reduse

Kit Uleiuri esentiale Digestie Usoara | SOiL

Pachetul contine: 

1 x Ulei esential de Menta Creata Ecologic/Bio 10ml SOiL 1 x Ulei esential de Chiparos (Cypress) Ecologic/Bio 10ml SOiL 1 x Ulei esential de Smirna 100% Pur 5 ml SOiL

Combate tulburarile digestive si stimuleaza tranzitul intestinal folosind Kitul Uleiuri esentiale Digestie usoara!

De ce sa folosesti Kitul Uleiuri esentiale Digestie usoara | SOiL?

Amelioreaza tulburarile digestive Stimuleaza digestia Efect usor sedativ Trateaza afectiuni asociate cu stresul Bogat in antioxidanti 

Mod de utilizare

Uleiurile esentiale SOiL contin ingredientele active ale plantelor in forma concentrata. 

Inainte de folosire este recomandat sa fie intotdeauna diluate intr-o baza (ex. apa, uleiuri tip baza / carrier oils).

A nu se administra intern fara avizul medicului sau specialistului. A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi pe piele inainte de expunerea la soare deoarece este fototoxic.

♦ Baie: Adaugati 5 - 10 picaturi de ulei esential intr-o baie cu apa calda. Daca pielea este sensibila, amestecati mai intai uleiul esential intr-o lingurita de ulei tip baza. Inchideti usa, astfel incat vaporii sa nu scape. 

Mentineti-va corpul in apa pentru cel putin 10 minute si relaxati-va respirand adanc. Pentru un plus de hidratare, diluati uleiurile in 10 ml de ulei tip baza inainte de a adauga uleiul esential in baia calda.

♦ Masaj: Adaugati 5 - 6 picaturi de ulei esential in 10 ml de ulei tip baza. Se amesteca bine si se aplica liber pe piele masand usor.

♦ Inhalatii: Adaugati 4 - 5 picaturi de ulei esential intr-un vas cu apa fierbinte. Puneti un prosop deasupra capului, inchideti-va ochii si aplecati-va peste vas. Inhalati vaporii timp de cateva minute.

♦ Arzatoare si difuzoare: Umpleti vasul arzatorului / vaporizatorului cu apa si apoi adaugati 3 - 6 picaturi de ulei esential. Pentru arzatoare, aprindeti lumanarea si uleiul se va evapora pe masura ce apa se incalzeste. Nu lasati vasul sa se usuce.

Certificari Uleiurile esentiale SOiL sunt

100% certificate organic de catre ECOCERT. Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure si nediluate.

SOiL s-a nascut dintr-o afacere de familie, intr-o ferma pentru cultivarea ecologica a plantelor pentru uleiuri esentiale in Zululand (Africa de Sud). 

Ferma in care a luat nastere SOiL se numeste Groenkop (Dealul Verde) si este amplasata langa valea Emakhoseni sau „Valea Regilor Zulu”. Ferma este izolata de centrele industriale si ferita de poluare. 

Pentru confirmarea calitatii si respectarea standardelor internationale ale gradului terapeutic ale tuturor


MAI POTI CITI