PILA ELECTRICA UNGHII 30000 RPM -ALB pareri, originala, ieftina si buna, cu livrare rapida Cele mai bune recenzii si pareri reale.

Pareri, preturi produse originale, cumpara acum. Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. 

Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele Nails Up.

 
pareri am folosit PILA ELECTRICA UNGHII 30000 RPM -ALB


Daca esti o persoana indemanatica si iti place sa iti faci singura manichiura, sau daca ai o afacere in domeniu, pila electrica unghii 30000 RPM - alb va deveni pentru tine un ajutor de nadejde. 

Pila electrica unghii 30000 RPM - alb reprezinta un produs de top, special creat pentru profesionisti. 

Pila electrica unghii 30000 RPM - alb are un design ergonomic in timp ce se bucura de o capacite suficient de mare, 30.000 rotatii pe minut, viteza ce promite rezultate impecabile atat in salon cat si acasa. 

Pila electrica unghii 30000 RPM - alb este silentioasa si nu incinge unghia, astfel, te vei bucura de o buna functionare in timp ce realizezi o manichiura intr-un mod confortabil. 

Schimbarea capetelor se face intr-un mod facil, fara a folosi unelte sau alte accesorii complicate. 

Datorita circuitului sau gandit inteligent, pila electrica unghii 30000 RPM - alb nu consuma multa energie, astfel, vei obtine rezultate profesionale in timp ce economisesti bani. 

Pila electrica unghii 30000 RPM - alb este ideala pentru subtierea sau modelarea unghiei, in orice tehnica mani/pedi, de asemenea, este un aparat care iti va aduce multiple beneficii. 

Bucura-te de viteza de 30.000 rotatii pe minut oferita de pila electrica unghii 30000 RPM - alb, de designul impunator si elegant de care se bucura si de ansamblul de circuite atent gandite pentru bunastarea ta materiala, fara a sacrifica norma de calitate.

- Garantie 12 luni. - 

Specificatii: 

Tip produs: Pila electrica 
Turatie reglabila: Da, intre 0 si 30.000 RPM (rotatii pe minut) 
Zona corporala pe care se utilizeaza: Unghii 
Destinat pentru: Utilizare profesionala in manichiura/pedichiura 
Compatibilitate unghie: Tehnica Culoare: Alb 
Alimentare: La retea 
Viteza (Rotatii pe minut): 30000 
Rata de tensiune nominala: 90 - 240V/AC 
Frecventa: 50 - 60 Hz Putere:15 W 

Atentie! Nu atingeti capatul aparatului cu degetul in timp ce acesta lucreaza. In cazul in care nu veti folosi aparatul o perioada de timp, oferiti-i o pauza deconectand adaptorul de la priza.


MAI POTI CITI