ProlactiNO Large Breed, VetExpert pareri, sfaturi, informatii, preturi si reduceri

ProlactiNO Large Breed, VetExpert, 40 tablete pentru cățele are in medie recenzii de peste 4,69 din 5 stele de la cei ce au cumparat produsul. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca ProlactiNO Large Breed, VetExpert, 40 tablete este un produs veterinar, de calitate, eficient si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. 

Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. 

Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele veterinare de calitate.


Se recomanda catelelor ce prezinta simptomele caracteristice a asa-zisei lactatii false. 

Fructul Castitatii- (Vitex agnus-castus L) 20:1 – 820 mgn
Papadie (Taraxacum officinale) 10:1 – 50 mgn
Extract de patrunjel 10:1 – 100 mgn
Castane (Aesculus hippocastanum L) – sursa de aescine – 40 mgnn

Datorita substantelor din componenta, produsul prezinta proprietati antiedemice, diuretice si anti-lactatie.

Extractul din fructul castitatii confera proprietati anti- lactatie datorita faptului ca substantele sale active se fixeaza in receptorii dopaminei si inhiba astfel eliberarea de prolactina. 

Prolactina este hormonul responsabil cu producerea simptomelor de sarcina falsa, iar prin scaderea nivelului ei se reduce stimularea glandelor mamare pentru a produce lapte. 

Deaseemenea diminueaza comportamentul maternal ”tipic” ce apare in urma unei sarcini false.

Extractul din frunzele de papadie are proprietati diuretice. Datorita continutului ridicat de potasiu si alti compusi minerali, papadia stimuleaza productia de urina prin incurajarea excretiei de apa si saruri minerale de catre rinichi. 

Este benefica aceasta stimulare de eliberare a apei din organism la catelele ce prezinta sarcini false, deoarece reduce umflarea glandelor mamare si inhiba lactatia.

Extractul de patrunjel prezinta proprietati diuretice datorita substantelor sale active , care reduc pomparea (Na+/K+ ATPase) in tubii renali, ceea ce duce la scaderea atat a reutilizarii ionilor de Na cat si a excretiei ionilor de K. 

Toate acestea conduc la un influx osmotic de apa in tubii renali si astfel la o crestere in volum a urinei si respectiv, a diurezei.

Aescin extras din castane (Aesculus hippocastanum) are in primul rand proprietati anti-edemice. 

Produce o crestere de sensibilitate a canalelor de calciu catre ioni, ceea ce faciliteaza o crestere a tensiunii vaselor de sange. 

Aceasta augmentare a sensibilitatii la ioni si alte particule provoaca o crestere a contractibilitatii vaselor venoase si astfel, o scadere in filtrarea fluidelor din ele inspre tesuturile interstitiale. 

In afara de efectele mai sus mentionate de „sigilare” a vaselor mici de sange, aescinul reduce activarea celulelor endoteliale ale acestora, cauzata de deficienta de Oxigen. 

Aceasta activare este de fapt, inceputul unei reactii inflamatoare in cascada, ce prezinta de obicei ca prim simptom edemul. Inhibarea activarii celulelor endoteliale este de fapt o forma de actiune anti- inflamatoare, deci o actiune antiedemica (Sirtori, 2001). 

MAI POTI CITI