Septimar forte spray cu apa de mare 3 ani+ pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre Septimar forte spray cu apa de mare 3 ani+, 100 ml extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse VITALIA K 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Septimar forte spray cu apa de mare 3 ani+, 100 ml este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs VITALIA K un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. 

Suntem de parere ca Septimar forte spray cu apa de mare 3 ani+, 100 ml are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri


SeptiMar Forte cu apa de mare hipertona este recomandat in mod special in cazul reducerii inflamatiilor cailor nazale si reducerea congestiei sinusurilor, rinite si in cazurile comune de raceala si gripa.

Beneficii

Apa de mare utilizata la fabricarea lor isi pastreaza combinatia completa de peste 80 de minerale si microelemente care se gasesc in mod normal in apa din Marea Neagra, incluzand calciu, magneziu, fier, cupru, mangan, zinc, iod si altele.

Datorită naturii sale hipoalergenice și proprietăților specifice de regenerare celulară, nu irita nici cele mai fragile mucoase ale cailor nazale. 

Apa de mare hipertonă este un produs natural cu rol de apărare și de protecție a mucoaselor și țesuturilor, prin acțiunea substanțelor conținute în ea.

Compozitie

100% apa de mare hipertona, naturala, nediluata, fara conservanti.


MAI POTI CITI